Fiholmsgatan 16, Västerås

Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Mimer
Adress: Fiholmsgatan 16, Västerås
Hyrdes ut: 2016-08-10
Hyra:

5 kr

Antal rum:

3 RoK


Boyta:

65 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Intill kulturhistoriska Nordanby Gård bygger vi ett nytt bostadsområde, Nordanby Äng. Här kommer ängens speciella karaktär finnas kvar och området kommer att präglas av parkmiljö där möjlighet till egen odling kommer finnas.
Det första vi bygger är två punkthus mitt i området med 70 lägenheter fördelade på sju våningar. I lägenheterna finns diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, tvättmaskin och torktumlare. Badrummen är helkaklade och i övriga rum ligger ett vackert parkettgolv. Självklart har du en balkong eller uteplats och om du vill kan du få den inglasad om du beställer Tillval.Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har en vit slät lucka, vitt blankt kakel och en grå bänkskiva. Badrummet har grått klinker på golv och vitt matt kakel på vägg. På väggen sitter en handdukstork och det är dusch. Önskas badkar finns det som Tillval.Det är rökfritt i husen och den direkta omgivningen.
Hushållsel och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. De hyror som anges på respektive lägenhet är preliminära och avser 2016 års hyresnivå.
Information

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Västerås