Föreningsgatan

Västerås
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Föreningsgatan, Västerås


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Stor 1a med närhet till allt hyrs ut möblerad
Jag planerar att hyra ut min välplanerade och fina 1a (våning 2 av 3) på Föreningsgatan, Blåsbo/Norrmalm i Västerås under cirka ett år framöver. Läget är perfekt med närhet till högskola, centrum och tågstation. Tillträde är möjligt med relativt kort varsel.

Lägenheten är en rymlig 1a på 42 kvadratmeter. Köket renoverades 2008 och är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, micro samt matbord för fyra personer. Stort rum med plats för både soffa, soffbord, TV-bänk samt en 120 cm säng. Badrummet är helkaklat med toalett, handfat samt dusch. Lägenheten har tre mindre garderober samt en klädkammare. Utöver detta finns en stor balkong samt ett källarförråd att nyttja i mån av plats. Lägenheten hyrs i första hand ut möblerad.

Avgiften är 6 000 kr per månad inklusive el och bredband. En deposition på 2 månadshyror tas ut. Två månaders uppsägningstid från båda håll.

Ett krav är att du som hyr är skötsam, djur- och rökfri, har god ekonomi utan betalningsanmärkningar samt har goda referenser. Vänligen skicka en kort presentation av dig själv på mail om lägenheten är av intresse.

Vänliga hälsningar,
Amanda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås