Gäddeholm

Västerås
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gäddeholm, Västerås

Hyra:

15000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

175 m2


Beskrivning

Gäddehom med egen brygga och sjöutsikt
Fint belägen fastighet med högt fritt läge i naturskön miljö och med vacker vy mot Mälaren. På fastigheten finns fyra byggnader samtliga knuttimrade. Härbre och gäststuga uppförda
under tidigt 1900-tal medan boningshuset och friggeboden uppfördes1984. Stor egen brygga i mycket fint läge. Kallgarage och dubbelcarport. I huset finns två sovrum men kan utökas till fyra sovrum om man använder loftet och groventrén, med gäststugan som fungerar som ett eget boende med vatten och el och avlopp så får man ytterligare ett boende/rum. Eget gym på carportbyggnaden/härbre.
Kreditupplysning kommer att tas på tilltänkt hyrestagare. Tidigare referenser på boenden är viktigt. Uthyres till att börja med under två år. Nya värmepumpar på alla hus, kamin finns i storstuga samt friggebod. Uthyres delvis möblerat eller ommöblerat om man önskar.
Fantastiska träningsmöjligheter med underbara cykel och löpvägar/stigar. Svamp och promenadmöjligheter är oändliga. 1.5 km till Sveriges snyggaste dagis, 10km till köpcentrum 20 km till centrum. Maila er familjesituation och berätta om er själva så återkommer vi till er om det känns rätt. För oss är det viktigt att det blir rätt personer och att det fungerar för alla parter, inklusive för grannar. Katt kan ingå i boendet.
Tillträde från 1/7. Kallhyra 15 000kr.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås