Hagagränd 13

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hagagränd 13, Västerås


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Lägenhet 1,5-2 HYRES UT 45KVM CENTRAL
Oseriösa hyresgäster/intressanter undanbedes! LÄS NOGA och följ intruktioner! (Bilderna är tagna från prospektet då när jag köpte lägenheten)

Hej, ska nu hyra ut min lägenhet (bostadsrätt) på 45 kvm (1,5-2:a) för jobb/studier utomlands. Kommer förmodligen vara borta ett bra tag, så kontrakt kommer att skrivas på minst 1 år för att eventuellt förlängas med 1 år beroende på omständigtheter, mest troligt kommer det bli förlägning. Med andra ord, det kommer vara en uthyrning på längre tid.

Fullt möblerad lägenhet på våning 2 av 3 med stor balkong. Ligger 10 meter från busshållsplats som tar dig direkt till centralen på 5 min (exakt om inte mindre) samt att den går med 10 minuters mellanrum. Ligger nära Coop, Lidl, Ica samt att det finns kiosker och pizzerior i gångavstånd.

Hyran är på 8000:- (kan eventuellt diskuteras). I hyran ingår el, vatten, internet samt kabel-tv.

Tillträde i lägenheten sker mellan 3 juni-10 juni (bestäms mellan mig och hyresgäst)

************************
KRAV:
*Fast inkomst (intyg på fast anställning)
*Utdrag ur brottsregistret
*3 månaders deposition av hyran i förskott.
*Lönespecifikation för 3 månader tillbaka (för skador på egendom samt ifall kontrakt bryts, dvs. tidigare uppsägning)
*Inga betalningsanmärkningar

Detta är en väldigt lugn och stabil förening, så att störa grannar eller att ha sena fester om det förekommer, då borde ni söka en annan lägenhet. Jag kommer vara extra petig och nogrann med vem jag hyr ut till.

Som tidigare nämnt, deposition kommer att stå för eventuella skador av min egendom eller för andra skador (ex. störande av förening eller grannar) Allt kommer givetvis att vara inkluderat i kontraktet och pengar återbetalas vid utflytt om allt går som det skall.

Är det för mycket klagomål eller utryckning av bevakningstjänst kommer jag förbehålla mig rätten att behålla deposition samt avbryta kontraktet med omdelbar uppsägan. Då kommer du få 1 vecka på dig att flytta ut och detta kommer även vara inkluderat i kontraktet.

Husdjur är ej tillåtet i lägenhet.

*Skriv ett CV som säger vem du är, vad du jobbar med och vad du gör på fritiden.
*Bifoga även bild.
*Samt vad du kan tänkas betala varje månad för lägenheten. Då trycket och intresset är stort förväntar jag mig en siffra runt 8000 annars kommer mailet att ignoreras.

Finner jag att du är en lämplig kandidat så kommer jag att kontakta dig och vi kan prata mer. Skicka mail via blocket så kommer jag besvara dig snarast.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås