Härnevigatan

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Härnevigatan, Västerås


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Fin lägenhet på Skiljebo uthyres 12 månader
Fint renoverad, ljus och modern tvåa på attraktiva Skiljebo uthyres 12 månader med möjlighet till förlängning, max 2år sammanlagd. Området är väldigt lugnt och familjärt med närhet till Skiljebo centrum med mataffär, bibliotek, bank, frisör och pizzeria. Goda bussförbindelser mot city.

Lägenheten är en tvåa på 60m2 ( vån.2 av 3 ) med genomgående enhetligt ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fräscht och modernt badrum som renoverades 2014 med klinkergolv och helkaklade väggar. Välplanerat kök med intilliggande matplats utrustat med kyl/frys, spis, ugn, micro. Bänkskiva, diskbänk och blandare nytt från 2014. Fin balkong med eftermiddagssol. Tillgång till tvättstuga i huset mittemot.

Lägenheten uthyres till en skötsam person/par som har god ekonomi utan betalningsanmärkningar samt har goda referenser. Rökning och husdjur inte tillåtet.

Avgiften är 7500 kr per månad

1 månadshyra i deposition tas ut vid kontraktsskrivningen. Depositionen återfås vid utflyttning efter godkänd städning och om inga skador på lägenheten och inventarier.

Tillträde är möjligt med relativt kort varsel. Uthyres omöblerad.

Avgift: 7500 kr/mån
Krav: Referenser och arbetsintyg
Tillträde: 2016-11-01

I hyran ingår värme, bredband och kabelnät via Com Hem. Kostnad för hushållsel tillkommer. Möjlighet att hyra P-plats med eller utan el-plint, 197kr resp. 115kr/mån

Vänligen skicka en kort presentation av dig själv på mail om lägenheten är av intresse så återkommer jag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås