Jakobsbergsplatsen 6B

Västerås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jakobsbergsplatsen 6B, Västerås


Hyra:

9600 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

Delvis möblerad 3:a hyrs ut 1 oktober 2016
Delvis möblerad 3:a (tre rum och kök) på 84 kvm hyrs ut under en längre period. Lägenheten ligger på 3:e våningen (hiss finns), är nyligen renoverad och är i bra skick. Rymlig balkong i söderläge och fungerande kamin i vardagsrummet. Det kan finnas möjlighet till parkering i garage mot extra avgift.

Lägenheten ligger i ett ostört läge på Jakobsbergsplatsen 6 med närhet till centrum och det vackra Djäkneberget.

Hyresperioden är från och med 1 oktober 2016 till och med 31 september 2017. Inflyttning kan ske tidigare under september enligt ö.k.

Hyran är 9 600 kr per månad. I hyran ingår värme, vatten och källarförråd. Ev garageplats 400 kr/månad. Deposition (en hyra) lämnas i samband med att hyresgästen tecknar hyreskontrakt.

OBS! Hyresgästen måste teckna en fullgod hemförsäkring som ska gälla under hela hyresperioden.

Möbler som ingår: soffa, soffbord, matta, byrålåda, liten hylla, köksbord, två stycken köksstolar, tallrikar/bestick/stekpannor/kastruller. I köket finns dessutom diskmaskin.

Vi söker skötsamma, lugna och rökfria hyresgäster med ordnad ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Husdjur (liten hund) tillåts efter ö.k. Eftersom det är mycket lugnt i huset får det inte förekomma störande fester eller sammankomster efter kl. 20:00 på vardagar och helger!

Vid intresse ber vi dig att skicka ett mejl där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Glöm inte skriva ned dina kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig.

Vi ser fram emot din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås