Karlsgatan 9

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlsgatan 9, Västerås

Hyra:

7995 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Central 1.5:a i Västerås
Möblerad lägenhet mitt i centrala Västerås, med 3 minuters gångavstånd från tågstationen samt ABB "Ottar". Lägenheten är på 44 m2, fördelat på ett rum och kök samt sovalkov. Lägenheten uthyres på obestämd tid framåt, men inte kortare tid än 1 år.

Lägenheten är trivsam med en franskbalkong och vardagsrummet med sovalkov är nyligen renoverad, och den kommer att hyras ut fullt möblerad. Vardagsrummet med sovalkov kommer att vara möblerad med soffa, soffbord, säng 120 cm, sängbord, garderob, skrivbord med skrivbordsstol, en liten bokhylla samt tv. Köket är utrustad med en stor komb. kyl/frys, spis/ugn, mikrovågsugn samt köksbord med stolar. Badrummet är utrustad med badkar/dusch och tvättmaskin med tvättställning. Till lägenheten hör även ett stort och rymligt förråd i källaren. Som boende har man även tillgång till en stor innergård, där man kan grilla och bara koppla av.

För 7995 kr per månad från och med 8.e januari 2016 ingår möblemanget som nämnts ovan. El, vatten, internet, digital tv Box och parkering ingår även i hyran.

Vem letar vi efter?
En ansvarsfull och skötsam person med fast inkomst som kan visa upp anställningsbevis samt lönespecifikation. En person som är ordningsam och inte festar varje helg. Det är även inte tillåtet med husdjur samt rökning.

En deposition på två månadshyror kommer att tas samt referenser vid förfrågan.

Hör gärna av er via mail om ni är intresserade av en visning

Vänliga hälsningar,
Stephan & Karin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås