Knutsgatan 0

Västerås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Knutsgatan 0, Västerås
Hyrdes ut: 2016-01-21


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2


Beskrivning

Fin lägenhet mitt i stan med nytt kök och en fantastisk uteplats som ger lägenheten lite av en radhuskänsla. Toppen läge i centrum med nära till allt. Endast några minuters promenad till centralsstaionen för pendlare. Trivsam och lugn innergård med fin lekplats för barn.

BESKRIVNING:
Hallen har ljusa väggar och plats för klädavhänging. Två garderober. Vardagsrum med ljusa väggar och ekparkett som har möbleringsmöjligheter. Rymligt badrum med badkar, tvättmaskin, WC och handfat. Platsmatta på golvet och kakel på väggarna. Sovrum med ljust laminatgolv, vita väggar och tre garderober. Sovrum med ljust laminatgolv, vita väggar och två garderober. U-format kök med vita köksluckor, inbyggd micro, kyl, frys, varmluftsung och diskmaskin. Matplats i anslutning till köket med utgång till stor härlig uteplats i väster med eftermiddags/kvällssol.

Övrigt:

• Bottenvåning
• Stor egen uteplats med liten täppa. Gemensamma grillplatser med bord och stolar på den lugna innergården. Lekplats med sandlåda och gungor för barn.
• Boendeparkering i området finns
• Ansluten till kabelTV, Tele2, Bredband via Stadsnätet
• Uthyres komplett: Möbler såsom soffa, bord, sängar, stolar, TV, garderober. Utöver detta erbjuds i samma paket nödvändigheter såsom bestick, grytor, kökstrasor, sängkläder, moppar, dammsugare, handdukar med mera.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås