Kummelgatan 7B

Västerås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Mimer
Adress: Kummelgatan 7B, Västerås
Hyrdes ut: 2014-11-01


Hyra:

11044 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Mimers kvarter Fyrtornet! -En oas med sjöutsikt!

Fyra vackra hus vid Mälaren, med några minuters promenad till city. Här får du allt i ett - en ny ljus fräsch lägenhet med sjönära läge, promenadstråk och grönområden vid Mälaren och ändå nära city.

Med Fyrtornet kommer också nya grönytor, torg och strandpromenader att växa fram. Likaså café, restaurang och en förskola för barnfamiljerna. Allt med en kort promenad till centralstationen, och ett par minuter till E18. Kan det bli bättre? Rena drömmen för sjöälskare, barnfamiljer, pendlare och generationsboende.

Välkommen till din egen oas i livet.
Lägenheterna är ljusa och lättskötta, med förstklassig utrustning.

Det är öppet och välutrustat, alla lägenheter har säkerhetsdörr och centraldammsugare. Rummen har golv i ekparkett, bad och wc har klinkergolv. Väggarna är målade.

Det är lättjobbat och elegant i köket och med olika material och färgkombinationer beroende på vilket inredningstema du väljer. Alla lägenheter har spis med varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, stor kyl och frys och tyst diskmaskin.

Badrummen är utrustade med både tvättmaskin och torktumlare.

Hushållsel och vatten debiteras i efterhand efter faktisk kostnad.
Information
Balkong i söderlägeDiskmaskin, 60 cmDuschFrysFörråd finnsFörråd finns i lägenhetenIndividuell mätning av hushållselIndividuell mätning av varmvattenInglasad balkongInternetuppkoppling via Com-HemInternetuppkoppling via Mälarenergi StadsnätKabel-TV via Com-HemMikrovågsugnSpiskåpaTorktumlareTvättmaskin frontmatad

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås