Kvistbergavägen

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kvistbergavägen, Västerås


Hyra:

5622 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Möblerad lägenhet uthyres i andrahand
Hej,
Jag vill hyra ut min lägenhet i Tillberga (ca 1mil utanför Västerås) då jag för tillfället är bosatt utomlands. Lägenheten är 57kvm stor med 2 rum och kök, solig balkong med fin utsikt samt en rymlig klädkammare. Lägenheten är belägen i ett hörn och har därför flera stora fönster som gör att hemmet blir soligt och ljust. I källaren finns ett mindre källarförråd till ditt förfogande samt hittar man även husets gemensamma tvättstuga där. Lägenheten kommer vara möblerad med köksbord + stolar, tv, soffa, dubbelsäng, bokhyllor, skrivbord samt diverse saker i köket så som bestick, tallrikar, glas osv. Hyran ligger på 5622kr med hemförsäkring, internet, tv och en mindre summa för möblerna inräknat.

Lägenheten kommer att bli tillgänglig för inflyttning den 1/10-16 möjligen tidigare vid överenskommelse. Uppsägningstiden är 2 månader för både dig och mig. Vi kommer att skriva kontrakt enligt hyresgästföreningens rekommenderade avtal.

För att bli godkänd som hyresgäst krävs det att du har en fast inkomst samt rekommendationer från tidigare hyresvärd/förening. Dessa intyg ska finnas på papper för att lämnas in hos hyresvärden (Kvarnvreten).

Har du några frågor eller är intresserad så ring på numret, 021-60300. Du kommer då till Anders Elfström som kommer att ta emot alla svar och frågor då jag inte befinner mig i närheten. Svarar enbart på telefonsamtal, ber att inte sms:a eller maila! Respektera genom att ringa mellan kl:16.00-21.30 , tack på förhand!

Med vänliga hälsningar, Linnéa Elfström

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås