Kvistbergavägen 13B

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kvistbergavägen 13B, Västerås


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres
Pga arbete på annan ort ska jag hyra ut min lägenhet i Tillberga i minst sex månader men möjligen längre. Den kommer vara möblerad men är inte omöjlig, kan flytta ut vissa möbler om det krävs. Är du skötsam, har stadig ekonomi och vill ha en fin tvåa så är det bara att höra av sig.

Lägenheten ligger i Tillberga, ca 1mil utanför Västerås, det tar ungefär tio minuter med bil och 25minuter med buss. Det ingår parkering i hyran och det finns bra bussförbindelser. Mataffär finns på mindre än en minuts gångväg samt busshållsplats. Lägenheten ligger högst upp, 3e våning och det finns hiss. Tvättstuga ligger i källaren i samma hus och är väldigt fräsch och välskött. Detta är en hörnlägenhet så den är väldigt ljus och fin med många fönster och en balkong med kvällssol och underbar utsikt. Lägenheten är renoverad 2014, då byttes hela köket ut och samtliga väggar målades om i lägenheten. Det finns en stor klädkammare och två garderober för den som har mycket kläder.

Det bor mestadels pensionärer i huset och mycket barnfamiljer runtom så det är ett väldigt lugnt område. Tv ingår i hyran med basutbud och internet är fiber vilket jag betalar runt 300kr/mån för. Jag bor ensam i min lägenhet och elräkningen brukar hamna mellan 150-200kr/mån.

Låter det intressant så tveka inte att höra av er, nås bäst på sms och mail men prova går ju alltid!

Med vänliga hälsningar, Linnea

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås