Östermalmsgatan 20F

Västerås
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östermalmsgatan 20F, Västerås


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Centralt i Västerås 7000 kr
Var snäll och läs noga innan du skickar mail.

Fullt möblerad lägenhet (utan TV) i centrala Västerås med 3 minuters gångavstånd till tågstation. Adressen är i Östermalmsgatan 20 F.

Lägenheten är på ett rum och kök, 37 kvadratmeter och 7000 kr i hyra per månad. I hyran ingår el, internet, tv Box och alla möbler och redskap som finns i lägenheten.

Lägenheten är tillgängligt från och med 1 juli och hyrs ut till antingen en ensam person eller ett par med eller utan barn med fast inkomst.

Uppsägning av kontraktet ska meddelas minst tre månader innan.

Du eller Ni som inte uppfyller mina nedanstående krav får inte skicka intresse mail.

Jag letar efter en ansvarsfull person eller ett par med fast inkomst (ej socialbidrag, ej studiebidrag) som kan visa upp arbetsintyg samt lönespecifikation för 3 månader bakåt.

En person eller ett par som kan ta hand om sitt hem och INTE festar varje helg till 4-5 på morgonen och störa grannarna.

Jag kommer vara extra noga med vem jag vill hyra ut till, då mina grannar är väldigt noga med vilka som kommer att vara deras granne.

Deposition kommer krävas som kommer ligga på 7000 tusen svenska kronor, det för min trygghet då dessa pengar skall täckas upp utav oaktsamhet böter för störande av grannar eller skada på min egendom. Detta kommer givetvis skrivas på kontraktet. Pengarna återbetalas vid utflytt om allt gått bra.

Skulle jag få höra utav grannar eller bevaknings tjänst att det har varit liv i min lägenhet förbehåller jag mig rätten att behålla dom 7 tusen kronorna för eventuella böter samt säga upp hyresavtalet med omedelbar verkan och du kommer få 1 dag på dig att flytta ut och även detta kommer att skrivas i kontraktet.

Det är även EJ tillåtet med husdjur.

skriv ett litet cv vem du är och vad du gör på dagarna och fritiden och bifoga bild och intyg så kommer jag hör av mig till den som får komma och titta på lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås