Regementsgatan 12

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Regementsgatan 12, Västerås


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

2:a i Viksäng Centrum Uthyres Ny Renoverad
Ny renoverad, ljus och modern tvåa på attraktiva Viksäng centrum. Området är väldigt lugnt och familjärt med närhet till ICA Supermarket, Apotek, Vårdcentral, Folktandvård, Bibliotek, Frisör och flera andra butiker. Gångavstånd till Mälaren och city.

Lägenheten är en tvåa på 64m2 ( vån.2 av 3 ) med genomgående ny enhetligt laminatgolv och vitmålade väggar. Fräscht och modernt badrum som renoverades 2015. Ny renoverad och välplanerat kök med intilliggande matplats. Utrustad med kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin. Hela köket har nya vitvaror och är nyrenoverad 2015. Hallen är stor och luftig med spotlights i taket. I städskrubben finns tvättmaskin, torktumlare och plats för förvaring. Stor och fin inglasad balkong med förmiddagssol. Tillgång till tvättstugan och gym i samma hus.

Lägenheten uthyres möblerad till en skötsam person/par som har god ekonomi utan betalningsanmärkningar samt har goda referenser. Vi börjar med ett avtal på 12 månader som sedan kan förlängas upp till 3 år. Tillträde är möjligt med relativt kort varsel.
Rökning och husdjur inte tillåtet.

Uthyres möblerad
Avgift: 11 500 kr/mån
Deposition: En månads hyra
Krav: Tillsvidare anställning
Tillträde: 2016-11-07

I avgiften ingår värme, hushållsel, bredband 100mbit samt tv-kanaler via Com Hem. Möjligheten finns att hyra P-plats och garage.

Vänligen skicka en kort presentation av dig själv på mail angående lägenheten om du är intresserad, så återkommer jag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås