Regementsgatan 1B

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Mimer
Adress: Regementsgatan 1B, Västerås
Hyrdes ut: 2014-10-30


Hyra:

8009 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

6


Hyresvärdens beskrivning

Vi bygger två punkthus med 23 lägenheter vardera i gröna, sköna, kvarteret Regementet på Viksäng. Husen ligger strax intill Viksängs centrum, nära matbutik, apotek, bibliotek och annan service. Ett stenkast från kvarteret hittar du Öster Mälarstrand där Elbafärjan lägger till för att sedan gå ut till öarna ute i Mälaren. Ett par stenkast till hittar du Björnön med motionsspår, skridsko, spark och kanotuthyrning. På mindre än en halvtimme promenerar du till Västerås centrum.
Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har en kritvit slät lucka, grått kakel och en grå bänkskiva. Badrummet är helkaklat i vitt med svart golv som följs upp med en svart kakelstapel bakom wc-stolen. På väggen sitter en handdukstork och du har möjlighet att välja badkar eller dusch. Hela lägenheten har vitmålade väggar och ekparkett. Du har möjlighet att välja tapet i sovrummet.
Hushållsel och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. De hyror som anges på respektive lägenhet är preliminära och avser 2015 års hyresnivå.
Som ett nytt efterfrågat koncept kommer det att vara rökfritt i och runt husen.
Information
Balkong i österlägeDiskmaskin, 60 cmFörråd finnsIndividuell mätning av hushållselIndividuell mätning av varmvattenInternetuppkoppling via Com-HemInternetuppkoppling via Mälarenergi StadsnätKabel-TV via Com-HemKyl/FrysNyproduktionRökfritt husTorktumlareTvättmaskin frontmatadVanlig balkong

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås