Rönnbergagatan

Västerås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rönnbergagatan, Västerås
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

10146 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

79 m2

VåningsplanVåningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Varmt välkommen till ditt HEM! Här erbjuds en topprenoverad lägenhet om 3 rok på 79 kvm i modernt snitt med påkostade materialval. Stilrent kök från HTH med diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll, micro, kyl och frys i rostfri finish från välkända Bosch.
Helkaklat badrum utrustat med golvvärme, duschväggar och handdukstork .
Balkongen ger en skön förlängning av lägenheten sommartid.
Genomgående parkettgolv och ljusa materialval i hela lägenheten ger ett sammanhållet intryck och höjer trivselfaktorn. Lägenheten är dessutom utrustad med en säkerhetsdörr.

Lägenheten renoverades 2016-08-01.
Planritningen är före renovering.
Bilder är enbart exemplar bilder.

Våra moderna fastigheter är utrustade med ny teknik inom fastighetsstyrning och porttelefoni. På balder.se finns även möjligheten till att digitalt hantera tvättstugebokningar samt ärenden med hjälp av bankid.

OMGIVNING
Ett fint rogivande område med mycket grönska i och med närheten till Mälarpark. Bostadsområdet erbjuder arrangerade grillplatser och fina lekplatser. Närheten till Björnön där motionsslingor och badmöjligheter bjuds på sommaren samt skidspår, slalombacke och pulkabacke under vintern.

KOMMUNIKATIONER
Östermälarstrands småbåtshamn ligger på gångavstånd med dess utbud av restauranger, fik och båtförbindelse in till Västerås centrum.
Stadsbussarna går fyra gånger i timmen som enkelt tar dig in till Västerås city. Trygga cykel och gångbanor finns. Smidiga trafikleder samt enkel access till E18.

SERVICE
Närbutik inom promenadavstånd samt ett större köpcentrum Hälla shopping med dess utbud av varor och tjänster såsom mataffär, spelbutik, apotek, restaurang och blomsteraffär.
Viksäng är en av Västerås östra stadsdelar beläget cirka 5 km från innerstan.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås

Rapportera fel