Sjömärkesgatan 8A

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Byggvesta
Adress: Sjömärkesgatan 8A, Västerås
Hyrdes ut: 2015-06-01


Hyra:

6152 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:Lillåudden är beläget vid Mälaren och har tidigare använts till industri- och hamnverksamhet. Området står nu inför en omfattande exploatering och planen är att hela Lillåudden blir bebyggd med cirka 800 lägenheter. Området ska länkas samman med den övriga mälarstranden och östra hamnen för att bilda en sammanhängande bebyggelse längs hela mälarstranden i Västerås. Med ett par minuters promenad över gång och cykelbron från Lillåudden nås centralstationen och city med shopping, kultur, restauranger och caféer. Med tåg är restiden till Stockholm 53 minuter från Västerås.

Alla lägenheter har balkong, terrass, uteplats eller fransk balkong samt tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin.

Grundutbudet från Com Hem ingår med 15 analoga TV Kanaler

Kallhyra, där det tillkommer kostnad för din enskilda förbrukning av el, värme och varmvattenförbrukning.
Området:

Om Västerås och Lillåudden

Lillåudden är beläget vid Mälaren och har tidigare använts till industri- och hamnverksamhet. På sikt kommer området bli del av en sammanhängande bebyggelse längs hela mälarstranden i Västerås. Med ett par minuters promenad över gång- och cykelbron från Lillåudden nås centralstationen och city med shopping, kultur, restauranger och caféer. Med tåg är restiden till Stockholm 53 minuter. Västerås är en stad som växer och är idag Sveriges sjätte största stad. Befolkningen uppgår till cirka 135 000 personer. Mälardalens högskola med campus i Västerås och Eskilstuna är en av Sveriges största högskolor med över 13 000 studenter och cirka 1 000 anställda. Västerås läge mitt i Mälardalen gör att pendlingen har en viktig roll i den lokala arbetsmarknaden. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås