Stora Gatan 1D

Västerås
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stora Gatan 1D, Västerås


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Bo med oss på Stora gatan
Vi är en journalist och två veterinärer som söker en person att dela vår stora femrumslägenhet i centrala Västerås med under januari och februari. Lägenheten ligger väldigt nära centralstationen.

Du ska helst vara mellan 22-35 år och ha fast inkomst.

Lägenheten är på 150 kvm. Vita väggar, stort ljusinsläpp, två våningar, två badrum med dusch och tvättmaskin, fyra sovrum, ett stort allrum på övervåningen och ett rymligt kök med diskmaskin. Balkong i sydväst och stora förvaringsutrymmen.

Vi tycker om att umgås och hitta på saker tillsammans, men väntar oss inte att du ska vara social 24 timmar om dygnet. Den privata sfären är lika viktig som den gemensamma.

Praktikaliteter:

Sovrummet är ca 13 kvm. Det uthyres omöblerat och har fönster åt norr. Hyran är 3500 kr/mån och det tillkommer el, tv och internet (totalt ca 180 kr/mån). Inflyttning kan ske från 25 december. Utflyttning sista februari.

Resten av lägenheten är delvis möblerad, med plats för fler möbler.

Vi förväntar oss att du är en nyfiken och öppenhjärtig person, med känsla för ordning och reda, utan betalningsanmärkningar i bagaget. Vi hoppas också att du gillar gemensamma middagar, filmkvällar och kultur!

Skicka ett mail med en liten presentation av dig inklusive telefonnummer så hör vi av oss till dig.

(Rummen finns kvar så länge annonsen är kvar)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås