Tritongatan

Västerås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tritongatan, Västerås
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

9193 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2

Våningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Belägen vid Mälaren öster om centrum, har Öster Mälarstrand kommit att bli ett område som erbjuder en salig blandning av natur, sjö och stad. Här kan du njuta av närhet till bad, skridskoåkning, trevliga parkområden och fantastisk natur. Du har cykelavstånd till centrum och en kort promenad till The Steam Hotel. Lägenheten är inredd med klassisk parkett i alla rum, med undantag för det helkaklade badrummet. Väggarna är vitmålade och även köket går i vitt. Flertalet av lägenheterna är förberedda för både diskmaskin och mikro. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin är standard i samtliga lägenheter.
I hyran ingår värme och kallvatten. Förbrukning av el och varmvatten tillkommer. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang. P-plats finns i närliggande parkeringshus. Vi gör inga prioriteringar och ger ingen förtur.
Uthyrningspolicy: Du ska ha fyllt 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Du har ett fast arbete med en stadigvarande inkomst som inte understiger tre gånger årshyran för den aktuella lägenheten före skatt. Vi tar alltid en kreditupplysning på dig.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Västerås

Rapportera fel