Byvägen

Växjö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Byvägen, Växjö


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Fin 2a i Furuby 15 min bil från växjö uthyres
Fin 2a i Furuby 15 min bil från växjö uthyres på obestämd tid. Vi ska ha ett samboförhållande vilket gör 2 st lägenheter överflödiga, vi vill därför hyra ut denna pärla i andrahand till en seriös spekulant.

Den är fint skick, rymlig, 5 min promenad till badstrand, stor skog att gå i full med blåbär på hösten, precis bredvid, nära direkt till bussförbindelser, skola och lekplats.

Även en stor, stor trädgård som delas med granne där man kan plantera fruktträd och påta. Lägenheten är ett stort hus, där grannen har nedervåningen och vi övervåningen. Tvätt, tumlare samt torkskåp i källaren. Trevlig, tyst granne och lugn atmosfär utan störningar då det ligger ute på landet till. Elkostnaden ingår i hyran. Dusch. Mycket utrymme för förvaring samt stor garderob i sovrummet. Prisvärd.

Vet ej hur stor den är men en stor rymlig 2a, chansade på 100kvm för att blocket krävde en siffra. Vi önskar hyra ut den from. den 1/6.

Tillägg; ring vänligen om möjligt enbart mellan klockan 12-13 samt
21-23 då vi har mest chans att svara på telefonen på ett bra sätt mellan dessa tider. Eller går en mail bra att presentera sig på med.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö