Furutåvägen D

Växjö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Furutåvägen D, Växjö
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

9060 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:Attraktiva stadsdelen Teleborg byggdes upp på 70-talet och blommar nu i 2000-talets tappning. I kvarteret Passet finns 80 moderna hyresrätter för dig som vill ha ett kompromisslöst boende nära stad, natur och vatten. Kvarterets 80 lägenheter är fördelade på 5 sexvåningshus. Passet ligger nära Teleborg centrum och där finns all service du behöver, affär, apotek och vårdcentral. Bra bussförbindelser.

Parkeringsplats finns för uthyrning I mån av tillgång. Besökande hänvisastill p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå.

Närområdet:Alla lägenheter har en luftig interiör och färgsatt i en neutral bas. Samtliga rum har ekparkett och ljusmålade väggar. Hallen har slitstark gummimatta. Badrummet har kaklade väggar och ökad tillgänglighet. Alla badrum har tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta vardagsbestyren. Köket är lättarbetat och är utrustat med diskmaskin, spis med induktionshäll samt antingen kyl och frys eller kombinerade kyl/frys.Mulitmediauttag finns i samtliga rum och kök.Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Lägenheterna uppfyller Växjö kommuns krav för ökad tillgänglighet.Utöver grundhyran så tillkommer kostnad för el samt varm- och kallvatten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Växjö

Rapportera fel