Ingelstadvägen 23B

Växjö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ingelstadvägen 23B, Växjö


Hyra:

14500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

220 m2


Beskrivning

Stor lägenhet i stan, utsikt över Växjösjön
Lägenheten har ett fantastiskt läge på Öster, centralt i Växjö och med utsikt över Växjösjön. Kvällssol och solnedgång över sjön. Det är endast fem minuters promenad till centrum och tre minuters promenad ner till Växjösjön. Läget är perfekt för dig som vill bo centralt och ha nära till allt.

Lägenheten har fem rum och kök på en yta av ca 220 m2 i två plan med stora sociala och öppna ytor. Som hyresgäst har du även tillgång till tomtyta mot Växjösjön.

Beskrivning av rum:
Två stora vardagsrum/sällskapsrum på vardera plan. Båda rummen har tre stora panoramafönster med fantastisk utsikt över Växjösjön.
Det finns tre sovrum på andra plan varav ett med altandörr ut mot en rymlig balkong/altan som vetter mot Växjösjön. Det är möjligt att använda ett av sällskapsrummen till sovrum eller kontor/verksamhet.

Öppet kök på plan två med ett flertal fönster och en altandörr till balkongen/altanen. Stor hall i entrén på första plan och ytterligare en luftig hall på andra våningen.

Badrummet ligger på andra plan och det finns ytterligare två toaletter. Ni har även tillgång till bastu med dusch och förrådsutrymme.

Lägenheten finns i en tidstypisk suterrängvilla från tidigt 70-tal och är nyrenoverad i ljusa färger. Den genuina 70-talsstilen är omsorgsfullt bevarad med bl a stavparkett i ek och sjögrästapet i vardagsrummet.

Hyra: 14 500 kronor/månad inkluderat både el och vatten.
Möjlig att hyra från 1/11 alt 1/12.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö