Långa Gatan 52b

Växjö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Långa Gatan 52b, Växjö


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Vill du bli min roomie? (tjej sökes)
Hallå världen! Söker efter ett likasinnande glädjefrö som vill bli roomie i min trea på 78 kvm. Jag är söderböna & bor på biskopshagen - ett utav Växjös finaste bostadsområden, något utav en oas mitt i staden. Lägenheten ligger precis emellan Växjösjön & bokhultet/södra bergundasjön & du når dem båda till fots på mindre än 2 minuter.

Andra kommunikationer är Linnéuniversitet (2,4 km) dit du går sjövägen, tar buss eller bilar via söderleden som är en motortrafikled precis utanför biskopshagen. City (storgatan) är ca 1,3km bort & nås enklast till fots (ca 10 min) genom att gå en kort del av sjön eller att gå igenom populära strandbjörket. Grand Samarkand som är min arbetsplats är även det ett stenkast bort. För att göra en lång historia kort - söder är den perfekta utgångspunkten till allt som är kul.

Jag söker dig som är glad, ordningsam & social samt har en sysselsättning i Växjö. Lägenheten vi kommer att dela är en luftig trea på 78kvm. Jag tapetserade om den helt för ca 1 år sedan, ink ditt rum. I hyran ingår el, tv-avgift, vatten, värme (normal förb.) & bredband. Förra pojkvännen var även ett troget sportfan så kanaler finns det gott om även fast jag själv bara streckglor matlagningsprogram.

I lägenheten finns tvättmaskin (helt ny) torktumlare, diskmaskin osv som gör sambolivet lättare. Ditt rum är omöblerat bortsett ifrån en garderob, har dock tex. skrivbord att tillgå. Du som hyresgäst får självklart full tillgång till vardagsrum, fullt utrustat kök & badrum. Lägenheten har även en stor fin balkong med bästa utsikten, kvällssolen är magisk. Här ute grillar & myser vi ofta. Förråd och parkering kan även erbjudas.

Jag själv är 23 år & har en stor nyfikenhet & aptit på allt. Jobbar gärna, mycket & ofta som butikschef med 7-16 tider. Har ett stort intresse för mat och inredning vilket återspeglar sig väl i mitt bo. När jag inte jobbar/gymmar umgås jag med vänner & familj. Lever ett väldigt socialt liv med många olika nätverk. Har i flera år backpackat med människor världen över & även bott i gemensam korridor under säsongsjobb. Älskar att ha kul samtidigt som jag värdesätter kvalitetstid hemma. Kommer plugga några kurser på halvfart nu i höst.

Lägenheten/rummet hyrs ut långsiktigt men med revisioner av kontrakt var 3:e månad. 1 månads uppsägning gäller av båda parter. Hyran betalas i förväg & en deposition om en månadshyra tillkommer och återfås vid utflytt om allt är i ord. skick. Du har inga betalningsanmärkningar & en kreditupplysning kommer att göras och kontrakt kommer att skrivas för att slippa frågetecken från båda håll.

Möjligheten till att hyra hela lägenheten kommer ev. finnas senare då flytt till annan stad blir aktuellt till hösten -17.

Träffas gärna & dricker kaffe & surrar. Mejla mig och skriv en presentation om dig själv, din sysselsättning, intressen, festvanor & hur länge du vill hyra & när du önskar flytta in. Ref. ifrån arbetsgivare/hyresvärdar är ett stort plus.

Väl mött! :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö