Ljungfällevägen

Växjö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ljungfällevägen, Växjö
Hyrdes ut: 2021-09-01
Hyra:

9227 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

117 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Kvarteret Täppan består av 1- och 1 1/2-plansmarklägenheter, byggda 1978 och två höghus på sex våningar, byggda 2013–14). Varjemarklägenhet har en inhägnad täppa med egen entré och du ansvarar själv förgräs- och häckklippning, renhållning och snöskottning på din tomt. Här har dulekplatser med sandlådor, gungor samt klätterställningar på flera platser ochdet är ett mycket trivsamt och barnvänligt område. Det finns en kvarterslokalhär, som används för hobby- och barnverksamhet och du kan även hyra den förprivata tillställningar.

Du har nära till naturen och i närheten har duTeleborgs sporthall, elljusspår samt en spontan idrottsplats för barn ochungdomar. Du har gångavstånd till Teleborgs slott, Linnéuniversitetet ochBergundasjön samt bra bussförbindelser till övriga bostadsområden inom Växjötätort.

Parkeringsplats, garage och carport finns för uthyrning I mån av tillgång. Besökande hänvisastill p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå.

Lägenheten:

OBSERVERA!! Byggnationerna på uteplatsen kommer i samband med omflyttningen att rivas och uteplatsen kommer återställas till ursprungskick.


För mer information kontakta vår Bobutik 


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö

Rapportera fel