Tillbaka till lägenhetsannonser i Växjö

Nybliven småbarnsfamilj söker nytt hem i Växjö
Jag söker

Förstahandskontrakt


Minsta antal rum

3 rum & kök


Minsta storlek

50 m2


Lägenheten söks av: Familj
Hej! 

Vi är en familj som vill bosätta oss i Växjö och söker därför lägenhet att hyra. Jag och min man Tobias är båda nyligen fyllda trettio och vår lilla dotter Madicken är snart tio månader. Sedan åtta år tillbaka bor vi i en hyreslägenhet i Partille, strax utanför Göteborg. Nu önskar vi flytta till Växjö där min bror med familj bor. Detta för att komma närmre våra familjer som bor i Skåne respektive Småland. Som nybliven småbarnsfamilj har vi insett ännu mer hur viktig familjen är. 

Tobias är tjänstledig från sin fasta anställning som truckförare på Menigo Foodservice (en matleverantör i Partille) och studerar heltid på distans via Högskolan i Dalarna. Jag är socionom och har en fast anställning inom socialtjänsten i Lerums kommun, men är nu föräldraledig. Vår inkomst består av studiebidrag och lån från CSN samt föräldrapenning. Tobias studier kommer att vara klara sommaren 2018 och jag beräknar återvända till arbete senast augusti 2017. Att hitta nytt arbete för mig kommer med all säkerhet inte vara ett problem då socionomer är efterfrågade på arbetsmarknaden. Tobias läser en bred datautbildning som ger möjlighet att arbeta bland annat som programmerare, IT-forensiker inom exempelvis Polisen eller säkerhetsansvarig inom den privata sektorn. Även för honom ser det positivt ut på arbetsmarknaden. 

Vi söker ett tryggt och långsiktigt boende i Växjö, en trea eller fyra. Vi är en skötsam och lugn, rök- och djurfri familj som är noga med att betala hyran i tid. Vi förstår att antalet bostadssökande i Växjö är stort, men vore mycket tacksamma om Ni skulle vilja kontakta oss om ledigt boende uppstår. Tack för att Ni tagit Er tid att läsa vårt brev! Med vänliga hälsningar/ Jenny, Tobias och Madicken Wilhelmsson (jenny@vilhelmsson.nu, 0734 39 27 94)Inlagd av av Jenny
Telefon: 0734392794

Maila annonsören