Nydalavägen B

Växjö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nydalavägen B, Växjö
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

4953 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Ljusa och rymliga lägenheter med närhet till service, friluftsområde, Arabyparken och Araby golfbana. I området finns även livsmedelsbutik och träffpunkten Tallgården.
Lägenheterna på Alabastern har fått ett ordentligt lyft med helt nya ytskikt, nya kök, nya badrum, säkerhetsdörrar och nya fönster mm. Med ett sådant lyft är lägenhetsstandarden på Alabastern mycket högre än i många andra områden. Hyran är däremot långt under snittet och vi kommer därmed, tillsammans med Hyresgästföreningen, att se över hyrorna på Alabastern.


Under hösten 2018 påbörjar vi arbetet med uthyrning av våra öppna p-platser. Mer information om detta finns på vår hemsida https://vaxjobostader.se/hyresgaester/mitt-boende/parkeringsplatser

Närområdet:

Lägenheterna är totalrenoverade under 2018. Utövertotalrenovering i kök och badrum, har nya fönster, balkongdörrar, innerdörrarsamt lägenhetsdörrar installerats. Nya golv och väggar i samtliga rum. Nyelstandard, ventilation, vatten- och avlopp samt värmesystem. Husen harutrustats med skalskydd i form av porttelefon i entrédörr. Tvättstuga påmarkplan med elektroniskt bokningssystem. Delvis renoverad exteriör samtommålat i trappuppgångar och källare. Nya låsbara cykelgarage och barnvagnsrumi markplan samt vissa lägenheter i markplan har täppa. Även utemiljön ärupprustad samt har fått ny belysning och lekutrustning.

Hyresgästen förbinder sig att under hela avtalstiden innehagiltig hemförsäkring.

Det är viktigt att du tittar på lägenheten. Avvikelser kanförekomma mot planritning, till exempel när det gäller badkar, garderober etc.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Växjö

Rapportera fel