Sigfridsvägen 35

Växjö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Växjöbostäder
Adress: Sigfridsvägen 35, Växjö
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

8357 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Området:I kvarteret Portvakten 4 bor du nära naturen och flera sjöar. Samtidigt får du tillgång till Växjö centrum och ett stort utbud av nöjen, kultur och shopping. Det är ett flexibelt boende som ger dig möjlighet att det kombinera det bästa i livet. Portvakten 4 består av 115 moderna hyresrätter för dig som vill ha ett bekvämt boende med nära till mycket.
Närområdet:Visning av lägenheten kan inte erbjudas på plats då fastigheten är under produktion. Lägenheten hyrs ut utifrån de planritningar för respektive lägenhet och information som finns tillgängliga på Boplas Växjö och vår hemsida www.vaxjobostader.se Efter sista dag för intresseanmälan kontaktar vi den som anmält intresse för lägenheterna i turordning med mer information. Har du gjort flera intresseanmälningar till olika lägenheter kommer du att bli erbjuden den lägenhet som du är först på i köordningen . Denna process kan från några dagar till någon vecka med anledning av det stora antalet lägenheter som behöver behandlas. Sedvanlig kontroll av ekonomi och referenstagning kommer att göras enligt vår uthyrningspolicy.
Lägenheten:Ljusa luftiga lägenheter med neutralbas i samtliga lägenheter.Ekparkett på golven och ljumålade väggar och kaklade badrum.Lättarbetat kök utrustat med diskmaskin, mikrovågsugn, spis med induktionshäll samt kyl och frys eller kombinerat kyl/frysskåp.I badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare.Lägenheten uppfyller Växjö kommuns krav på ökad tillgäglighet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö