Sjövallavägen 20

Växjö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Växjöbostäder
Adress: Sjövallavägen 20, Växjö
Hyrdes ut: 2015-05-01


Hyra:

9225 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Området:Natursköna Vallen mellan sjöarna. Här erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas framåtanda och livskvalitet. Att bo på Vallen är att kombinera det bästa från två världar. Du bor lummigt och sjönära men samtidigt på bekvämt avstånd från Växjö centrum, Arenastaden och universitetet. Söderleden, bussförbindelser och fina cykelvägar gör att du snabbt tar dig dit du vill, när du vill. På sikt kommer Vallen att bestå av 200 nya bostäder.
Närområdet:Vallens 60 moderna lägenheter uppförs i flerfamiljshus om 6-8 våningar. Planlösningarna är öppna och luftiga med öppet samband mellan kök och vardagsrum. Varje lägenhet har balkong eller egen uteplats. Kallförråd finns till samtliga lägenheter antingen i bostadshuset eller i separat byggnad på gården. Många lägenheter får en vacker utsikt över någon av sjöarna.Alla lägenheter är stilrena med en neutral bas till din egna personliga inredningsstil. På golvet läggs en vacker ekparkett väggarna målas i ljus harmonisk kulör. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare, köket blir lättarbetat med både diskmaskin, spis med induktionshäll och kyl-&frysskåp. Multimediauttag finns i samtliga lägenheter på ett flertal ställen.Samtliga lägenheterna på Vallen är rökfria.
Trappuppgången:Alla lägenheterna uppfyller Växjö kommuns regler för ökad tillgänglighet. Uteplatserna sköts av dig som hyresgäst, kontakta oss om du vill veta mer om vad skötseln innebär.Utöver hyran tillkommer kostnad för el, samt varm och kallvatten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö