Smedsvängen

Växjö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smedsvängen, Växjö
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

8865 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2


Hyresvärdens beskrivning

Området:Önskeboende för dig som flyttar från huset och vill ha hög bekvämlighet. Lägenheter med mycket hög standard och gemensam trädgård. Övernattningsrum för gäster. Smartbox ger extra trygghet. Närhet till Teleborgs slott med naturområden och service inpå knutarna. 500 m till Universitetet.
Trappuppgången:Detta är en seniorbostad som i första hand erbjuds personer som har fyllt 70 år. Finns det ingen efterfrågan i den ålderskategorin fortsätter vi att erbjuda nedåt i åldrarna. Därför är det möjligt att söka denna lägenhet från det att du fyllt 55 år.Lägenheten har ökad tillgänglighet och standarden är anpassad för äldre, exempelvis med hiss, rymliga badrum och låga eller inga trösklar. Lägenheten ligger nära service och vårdcentral. Om man behöver hemtjänst eller annan hjälp ansöker man om detta hos Växjö kommuns biståndshandläggare.
Området:Trevlig lägenhet med närhet till universitet och fina strövområden på TeleborgBlåsbälgen är ett RÖKFRITT BOENDE. Hyresgästerna som flyttar in kommer att få skriva under en bilaga till hyreskontraktet.Bilagan ska ses som en förbindelse att inte röka i eller i anslutning till huset. Detta gäller även besökare.Individuell mätning av varmt och kallt vatten. Kostnad för vatten tillkommer på hyran.Ökad tillgänglighetLägenheten uppfyller kraven på bra tillgänglighet enligt Växjö kommuns riktlinjer avseende dörrbredd, trösklar, inredningensutformning/placering i hela lägenheten samt storlek på rum. Se planlösning.Hyresgästen förbinder sig att under hela avtalstiden inneha giltig hemförsäkring. Det är viktigt att du tittar på lägenheten. Avvikelser kan förekomma mot planritning, till exempel när det gäller badkar, garderober.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Växjö

Rapportera fel