Stora Vägen 102

Växjö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stora Vägen 102, Växjö


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

87 m2


Beskrivning

Charmig tvåplans marklägenhet i lugnt område
I glasrikets huvudstad Kosta en halvtimme från Växjö finns denna lägenhet i markplan, 87kvm, 3 rum och kök med matplats i 2 plan. Belägen i 1800-tals hus med 4 lägenheter och tillgänglig trädgård runt huset. Bilparkering nära, vindsförråd, förråd utanför och möjlighet till större boende.
Bostaden ligger i riksklassat bruksområde med äldre bebyggelse och arbetarbostäder till Kosta glasbruk. Huset ligger strax norr om glasbruket och det numera byggda Kosta Outlet och ArtHotel. Busshållplats finns ca 100 meter bort (buss 218 till Lessebo och Växjö)
Kosta är ett anrikt men dynamiskt samhälle där man satsar på turism och handel i kombination med glasbruket och 250 års kulturhistoria det senaste tillskotten är bageri och en ny stugby. Se vidare www.destinationkosta.se

För att hyra krävs minst 3 gånger årshyran i nettoinkomst samt att man är utan betalningsanmärkningar och kan lämna referenser. Rökning är inte tillåten i lägenheten, men de flesta djur är inga problem. Kreditupplysning kommer att tas. Husen är anslutna till Fastighetsägarna och Hyresgästföreningen.Förstahandskontrakt.

För mer info, skriv och berätta lite kort om dig/Er, ålder, familjemedlemmar, sysselsättning och sånt som kan vara bra att veta eller reklam för dig/er. Välkommen.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö