Storgatan 21, 36053Skruv

Växjö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan 21, 36053Skruv, Växjö

Hyra:

2500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Mysig stuga i Skruv med bra hyra
Nu finns ett mindre hus till uthyrning i samhället Skruv 13km från Lessebo centrum. Växjö ligger på pendlingsavstånd (45 km) och till Kalmar har man 65 km.
Adressen är Storgatan 21 beläget mitt inne i samhället. Busshållplats finns 50 meter från huset som tar dig först Lessebo där du kan välja buss eller tåg i "alla riktningar".

Huset är på 48 m2 fördelat på två större rum, kök, hall, duschrum. Sovloftet är på ca 10m2. Huset är inte nytt så lite ärr finns där. Taket ska t.ex. bytas till sommaren och en del annan småfix.
Uppvärmning sker med en väl tilltagen och ekonomisk luft / värmepump installerad för mindre än ett år sedan samt en fungerande kamin man kan elda i vid intresse. Varmvatten via varmvattenberedare . Vatten och avlopp är kommunalt.

Tomten är på 500m2 med ett uthus som också ska renoveras i sommar, ytan betyder att man inte behöver inte vara Gunde Svan för att klippa gräset men det finns gott om plats för köksträdgården.

Kallhyran är på 2500 SEK. Tillkommer gör vatten & avlopp, sophantering samt el / hushållsel.

Skruv är ett underbart litet samhälle med ca 500 invånare. Vi har egen affär, bageri, Bibliotek, Folkets-hus där man visar bio ibland. Dagis och skola 1-6 ca 300 meter från huset.

Skogarna runt byn är fulla av bär och svamp och 500 meter från huset finns det en välbesökt campingplats, badsjö samt en sjö med ädelfisk om man är fiskeintresserad.
Gillar man idrott finns en otroligt fin idrottsplats vid badsjön där man kan hålla på med friidrott, spela tennis utomhus eller träna på gym.

I skolans gympasal bedrivs olika aktiviteter på kvällarna så som Zumbadans, Cirkelträning och Yoga. Vill man simma finns en liten inomhuspool som ibland är öppen för allmänheten. Där finns även en basketbana samt en isrink som spolas varje vinter.

Byn är ett riktigt litet Smultronställe!

Skriv ett par rader om dig / er så ringer jag tillbaka för visningstid.

Minimum kontrakt är sex månader.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö