Västra Torsås - Torne

Växjö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Torsås - Torne, Växjö

Hyra:

4990 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres på landet
Vi erbjuder trevligt boende på landet i ett lugnt område i närheten av Torne i Västra Torsås. Lägenheten(3 rum och kök, 75 kvm) i markplan är försedd med tvättmaskin, badkar, kyl/frys, diskmaskin och spis med ugn. Nya fönster sattes in 2010 och fiberanslutning installerades i huset 2013. Lägenheten värms upp md el och det finns en braskamin mitt i lägenheten vilket ger möjlighet att elda för både stäminingens och värmen skull. Egen veranda och stor trädgård tillhör lägenheten vilket ger den intresserade möjlighet att genomföra egna arbetens/planteringsprojekt.

I ladugården/maskinhallen som ligger 25 från bostaden finns tillgång till ett förvaringsutrymme med eget lås. Vi kan även erbjuda bilparkering i maskinhallen (150 kr/mån). Utöver förvaringen i ladugården finns ett källarutrymme under huset som får disponeras fritt av dig som hyresgäst.

Kort övrig information om läget:

• 400 meter till busshållsplats
• 2,5 km till ICA (Ströbergs Lanthandel)
• 2,5 km till Torne där det finns badplats, möjlighet att hyra båtplats, fiske mm.
• Ca 3,5 mil från Växjö, 2,9 mil från Alvestad, 1,6 mil från Vislanda

Lägenheten är ledig och tillträde sker enligt överenskommelse. Förvaring av eventuella möbler inför flytten kan ordnas. Hyra: 4 990kr mån och inkluderar internet och förvaringsplats i egen bod i ladugården (kostnad för el tillkommer).

Välkommen till oss i Fröseberg!

Med vänlig hälsning
Börje Olofsson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Växjö