Dammsagervägen 28

Vellinge
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dammsagervägen 28, Vellinge


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

175 m2


Beskrivning

Villa Strandhem
Beskrivning

Detta hus är pärla som ligger några hundra meter från den vita sandstranden i Falsterbo. 175 kvm stort och en tomt som kan jämföras med en park. Ett hus med karaktär och trädgården är fantastiskt lummigt och charmigt.

Huset består av fem sovrum ett vardagsrum , ett allrum ,två toaletter, ett kök.

Du välkomnas i en stor och rymlig hall som fortsätter ut i köket och vardagsrum samt sovrummen som är på första plan. En vacker öppen spis och en skön soffgrupp med den öppna planlösningen till köket där det finns ett stort bord med plats för 10 personer. utgång direkt till uteplatsen och den makalösa trädgården. Grovkök med tvättmaskin och torkskåp. Ett stort sovrum med dubbelsäng / eller två enkelsängar. En spjälsäng. Två toaletter , en med dusch och en med badkar. fyra andra sovrum med en master bedrum och tre andra med 90 cm sängar.

Första plan

Hall, 1 st toalett med dusch, grovkök med tvättmaskin och torkskåp. kök med öppen planlösning till vardagsrummet. uteplats med grill och trädgårdsmöbler.1st sovrum med dubbelsäng eller om man vill ändra till 2 enkelsängar) 1st spjälsäng.Andra plan

Ovanvåningen har fyra sovrum, ett allrum med en två fåtöljer och TV. Ett stort rymligt badrum med dusch och badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vellinge