Klostergränd Falsterbo

Vellinge
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klostergränd Falsterbo, Vellinge


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

135 m2


Beskrivning

Nyrenoverat hus i populärt område i Falsterbo
Nyrenoverat, möblerat hus med 5-7 bäddar i ett av Falsterbos populäraste bostadsområden. Uthyres veckovis under augusti 2016, och månadsvis från och med september 2016 fram till och med maj 2017. 135 ljusa kvadratmeter uppdelade på två våningsplan.

Ovanvåning med vitmålade trägolv, två sovrum (3 bäddar, samt 2 extrasängar) toalett och allrum med härlig soffa och storbildsskärm.

Nedervåningen erbjuder sovrum (2 bäddar), topprenoverat badrum samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, rymligt och fullt utrustat kök med utgång till trädgården, samt ett stort vardagsrum med matbord, soffa, storbildsskärm och kakelugn som värmer svala kvällar.

Huset, som är byggt 1964 och totalrenoverades våren 2016, är beläget på områdets vackraste hörntomt, en unik ängsträdgård där en magnifik bok med trädgunga stoltserar i hjärtat av trädgården.

Ett par minuters cykelavstånd till Kärleksstigen och 5 minuter med cykel till stranden. Nära golf- och tennisbanor, mataffärer och den populära Falsterbo-kiosken. Detta kan vara Falsterbos bästa läge!

Som hyresgäst får du låna 4 cyklar och en tandemcykel under hyresperioden, samt nyttja parkering för 2-3 bilar på tomten. Lån av täcken och kuddar ingår i hyran, och det är möjligt att hyra lakan och handdukar.

Husdjur tillåtes i viss mån. Rökning inte tillåtet.'

Hyra augusti: 11.000 /vecka. Byte lördagar. I veckohyran ingår även sophämtning, värme, el, kabel-tv och bredband, samt flyttstädning utförd av professionell städfirma.

Hyra fr.o.m september: 10.000/månaden (kallhyra).

Maila för fler bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vellinge