Lilla Hammars Väg 45B

Vellinge
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lilla Hammars Väg 45B, Vellinge


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

170 m2


Beskrivning

Höllviken
En Pärla mitt i HÖLLVIKEN: ..Öppenheten i huset är märkbar, inte bara uppåt i höjden utan även mellan de olika rummen. Vill hyra ut vårt vackra hus i Höllviken under hela 2016-2017 och det finns stor möjlighet till förlängning.
Huset byggdes 2002 och är ca 170 kvm stort. Det finns 6 rum varav 4 sovrum.
Trädgården med eget spa är på ca 1046 kvm. Entrén ligger i norr och vardagsrum i söder för maximalt dagsljusinsläpp.
På entréplanet ligger kök och vardagsrum med två sovavdelningar med vardera två sovrum. I direkt anslutning till entrén ligger en gästtoalett. Det finns totalt fyra sovrum samt ett rum en trappa upp. Det är en mindre ovanvåning som är öppen, en så kallad entresolvåning, den ligger ovanför entrén med en vädrings balkong i norr. Villan har två badrum, gästtoalett och tvättstuga.

Master bedroom har en fondvägg med ett cirkel format fönster i väster. Ytterligare två fönster vetter mot söder. Längs den inre väggen finns en hel garderobslänga med skjut dörrar. I anslutning till sovrummet ligger villans mest privata badrum. Här finns såväl badkar som dusch.

Belysning
I villan finns ett intelligent styrsystem för belysningen inom- och utomhus. Systemet heter intelligent House Control och låter dig styra belysningen på många sätt, med strömställare, dimmer, timer, rörelsedetektor, skymnings relä eller fjärrkontroll. Du kan skapa din egen godnattknapp vid sängen och kom hemknapp i entrén.
TV via fiber.
Internet

Första plan

På entréplanet ligger kök och vardagsrum med två sovavdelningar med vardera två sovrum. i direkt anslutning till entrén ligger en gästtoalett. Det finns totalt fyra sovrum. I anslutning till masterbedrum ligger villans mest privata badrum. Här finns såväl badkar som dusch.

Andra plan

Ovanvåningen har ett rum en trappa upp. Det är en mindre ovanvåning som är öppen, en så kallad entresolvåning, den ligger ovanför entrén med en vädrings balkong i norr.

Läge:
Gång avstånd till bussförbindelser som tar er till Malmö (ca 20 min) eller Hyllie/Emporia (20 min) och vidare till Köpenhamn (15 min). Gångavstånd även till ICA, Apotek, dagis, skolor samt gym, restauranger och uteserveringar. Omgivningarna bjuder på fördelar i form av fantastiska vidsträckta stränder, ett urval av fina golfbanor, tennisbanor med mera!
Skicka gärna ett mejl om jag ej har möjlighet att svara direkt via telefon. Vänligen Wivi

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vellinge