Östersjövägen 45

Vellinge
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östersjövägen 45, Vellinge


Hyra:

22000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

189 m2


Beskrivning

Exklusivt strandnära vid Kämpingestranden
Nyproducerat lägenhet i parhus vid Kämpingestranden uthyres.

Boytan är cirka 189 kvm fördelat på kök, 1 vardagsrum, 1 allrum, 5 sovrum, 2 badrum med dusch. Lägenheten är omöblerad.

Golv med entré av sten och ljust laserad ask, övriga rum och kök har ljust laserade askgolv. I badrum och wc/dusch är väggarna helkaklade och klinker på golven. I ett välutrustat kök med bänkskivor av laminat är kökssnickerierna från Ballingslöv och vitvarorna från Osby. Du kan med fördel öppna ut mot terrassen i anslutning till matplatsen när väderleken så tillåter och fullt ut njuta av naturen och havet in på knutarna. I tvättstugan finner du en tvätt och torktumlare, bänkskiva med vask och generöst med förvaringsutrymmen. Badrummen är ljusa med dusch och handfat.

Parhuset är ritat av White Arkitekter i Stockholm och har tagit intryck från flera olika miljöer på Näset. White Arkitekter har skapat ett boende där man har möjlighet att ta del av naturen som omger husen. Bekvämligheten och komforten i husen är naturligtvis avsedd för ett permanent boende men där bostaden är som en sommarbostad med sin öppenhet mellan ute och inne.
Lägenheten har ett unikt läge alldeles intill strand och hav där du 100 meter från din bostad kan njuta av tidiga morgondopp, en dag på stranden eller ett sent kvällsdopp. Du vandrar längs med stranden från Kämpinge till Falsterbokanalen och njuter av den milsvida obegränsade vyn. Kort sagt, här njuter du av livet och samlar kraft!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vellinge