Sjögränden 8

Vellinge
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sjögränden 8, Vellinge

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Trevligt hus uthyres i centrala Höllviken
Vi hyr ut vårt mysiga, familjevänliga hus i centrala Höllviken vecka 26 och 27 dvs den 26 juni - 3 juli samt 4 juli - 11 juli.

Huset är ca 150 kvm samt ett uterum med öppen spis på ca 25 kvm. Takterrass, studsmatta, grill, sandlåda, rutschkana och parkeringsmöjlighet för två bilar.

Det passar ett par utan barn eller barnfamilj. Där finns ett sovrum med dubbelsäng, två barnrum, en med enkelsäng och en med spjälsäng samt ett extra rum med enkelsäng. Möjlighet till fler sovplatser finns vid behov.

Huset ligger mitt i i centrala Höllviken på en lugn gata med sol både morgon och kväll samt staket så barn inte kan springa ut. Bara några minuters gångväg ligger bageri, köttaffär, mataffär, klädaffär och busstation som tar er till Malmö, Skanör, Falsterbo eller Köpenhamn.

Två cyklar, barnsits och cykelvagn finns att låna och det tar bara 10 minuter på cykel för att ta sig till den vackra stranden.

Priset är 12 000,- för en vecka eller 20 000kr för två veckor. Lakan och handdukar kan hyras och städning kan göras själva eller köpas till.

Kontakta oss för mer info eller fler bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vellinge