Strandbadsvägen 28

Vellinge
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strandbadsvägen 28, Vellinge


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Villa Bjellbo
Villa Bjellbo kan hyras under vintern.
Det går att hyra from: 1 Januari 2016 -- 31 Maj 2016
Långtidsuthyrning: 12500kr/ månaden exkl.värme

Huset har två våningar och med sina 120kvm är det väldigt mäktigt. Kök och vardagsrum samt ett sovrum på första plan en rymlig hall, trappan upp tar dig till en avlång korridor med två stora sovrum och ett stort badrum med både dusch och badkar.
Huset kommer från anrika Strömmens trävarufabrik i Norge och transporterades till Falsterbo ca 1905. Husen från Strömmens trävarufabrik såldes till flera länder i Europa och är speciella med sin snickarglädje, och utsmyckningar kring fönster, dörrar och på tak finns delvis kvar även om mycket dolts bakom eternitplattor, och de flesta av de gamla fönstren bytts ut mot 50-talets populära perspektivfönster.
Det är ett väldigt personligt hus. Med en enorm trädgård precis vid havet som ligger två min gångväg bort. Snickaglädje och trädetetaljer från alp-norsk stil.
Sängplatser: 6

Första plan
Du möts av runda valv och bjälkar i taket. Ett härligt vardagsrum med en stor öppen spis, piano, soffa och Tv med basutbud. En fantastisk inglasad veranda, med trädgården på 3000 kvm tomt som utsikt. Köket som är fullt utrustat med både mikro, espressobryggare, kaffekokare, kyl & frys är direktanslutet och med fönster från bägge håll finns det ett stort matbord plats för 6 personer.
Liten sovrum med 80cm säng och en med extra säng.

Andra plan
På andra plan finns två stora sovrum , det stora rymliga Masterbedrum med öppen garderob på hela väggen. Det andra sovrummet med en våningssäng samt två 90cm sängar. Ett stort härligt badrum med dusch och badkar. Tvättmaskin.

Läge:
Gång avstånd (3 minuter) till bussförbindelser som tar er till Malmö (ca 20 min) eller Hyllie/Emporia (20 min) och vidare till Köpenhamn (15 min). Gångavstånd ca 2 min till Falsterbosandstrand, Apotek, dagis, skolor samt gym, restauranger och uteserveringar finns i närheten. Omgivningarna bjuder på fördelar i form av fantastiska vidsträckta stränder, ett urval av fina golfbanor, tennisbanor med mera!

Huset förmedlas av Wivienda.
0731 802 836

Fler bilder kan ses på länken nedan
http://www.wivienda.se/property-item/falsterbo-16- villa-bjellbo/

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vellinge