Västergatan 66

Vellinge
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västergatan 66, Vellinge


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

140 m2


Beskrivning

Gatuhus i centrala Skanör från 1/8
Oslagbart läge! I hjärtat av Skanör ligger detta charmiga 1 ½ plans gatuhus ett stenkast från hamnen och stranden. Två minuter till mataffär och busstation. Skanör andas en trygg och fridfull idyll som är omgiven av hav och vacker natur, perfekt för en familj. Detta är en av Sveriges absoluta pärlor känd för sina långa vita sandstränder, pittoreska småstadsmiljö och golfbanor. Fungerar utmärkt som bostadsort för den som arbetar i Trelleborg, Malmö, Köpenhamn eller Lund. 20 minuter med bil till Öresundsbron, 25 minuter till Malmö samt 50 minuter till Lund och Köpenhamn. Goda kollektivförbindelser till Trelleborg och Malmö. Skola, dagis, ridskola samt tennisbanor finns i närområdet.

Huset byggdes 1926 och totalrenoverades omsorgsfullt 2004. På bottenvåningen finns tre rum: två sällskapsrum och ett matrum. Det ena sällskapsrummet är utrustat med välfungerande kakelugn. Köket är fullt utrustat. Toalett med dusch och tvättmaskin/torktumlare finns på bottenvåningen. På ovanvåningen finns tre sovrum, varav två är barnrum. Ett stort ljust sovrum har utgång till balkong med härlig utsikt ned till hamnen och havet. Ett mindre sällskapsrum i anslutning till sovrummen samt en toalett. Trädgården, med uteplats och gräsmatta, är lummig i gammeldags anda. Anslutning till internet och TV via fiber.

Uthyres möblerat på grund av arbete utomlands. Huset är tillgängligt från 1 augusti 2016 till och med siste juni 2017. Möjlighet till förlängning från 1 augusti 2017. Kallhyra 15.000/ månad. Goda referenser erfordras. Rökfritt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vellinge