Vikensvägen

Vellinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vikensvägen, Vellinge


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Lägenhet i mindre sidohus i Ljunghusen
Lägenhet i mindre sidohus i Ljunghusen

Hej,

Vi lägger ut annonsen igen då vår hyresgäst som skulle flytta in fick ändrade familjeförhållanden (skulle ej längre flytta).

BESKRIVNING AV LÄGENHETEN
Vi har ett mindre hus på vår tomt, vid sidan av vårt större hus, som har en lägenhet på ca 50 kvm. Det blir som om man har ett "eget" litet hus då man bor i lägenheten, då ingång är helt separat och bort från det stora huset, så det är privat. Lägenheten har heller inte fönster mot det stora huset, så man får "rå" sig själv.

INTERIÖR
Lgh har ett litet pentrykök med kokplattor, kyl och diskmaskin, men inte ugn. Sovrummet är tyst och utmot en del av trädgården som är "egen", rummet har en 160-säng med tempurmaddrass. I vardagsrummet står en bäddsoffa och matmöblemang. Ingen TV men det kanske ni själva har ändå. Det finns uppkoppling t internet med fast lina 100mbit som ingår så ni får då ta ert innehåll via den vägen. Badrummet är nyrenoverat och fräscht och har golvvärme. Tre stycken större garderober finns samt viss plats för kartonger o förbvaring i ett större pannrum om så önskas. Det finns även en tillägnad egen parkeringsruta till lägenheten. Tvättmaskin är också beställd och kommer att ställas i källare under sovrumspartiet av lägenheten.

LÄGET
Huset ligger inte långt från väg100 och Annas bageri, så det är nära till busshållsplatsen och man behöver inte gå långa sträckor i skogen i Ljunghusen på kvällen om man kommer till fots. Vill man promenera ner till stranden så tar det en 10-15 minuter.

TIDSSPANN
Vi önskar att hyra ut nu och fram till och med maj månad.

HYRESGÄST
Vi önskar helst någon utan barn.

HYRA
Hyran ligger på 6500 kr med en nmånads deposition. Möbler, el, värme, varmvatten, sophämtning och fast uppkoppling ingår. Skiss på hyreskontrakt är utarbetat och kan skickas på begäran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vellinge