Vikensvägen 3A

Vellinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vikensvägen 3A, Vellinge


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Lägenhet i mindre sidohus i Ljunghusen
Hej,

BESKRIVNING AV LÄGENHETEN
Vi har ett mindre hus på vår tomt, vid sidan av vårt större hus, som har en lägenhet på ca 50 kvm. Det blir som om man har ett "eget" litet hus då man bor i lägenheten, då ingång är helt separat och bort från det stora huset, så det är privat. Lägenheten har heller inte fönster mot det stora huset, så man får "rå" sig själv.

INTERIÖR
Lgh har ett litet pentrykök utan ugn. Vill man absolut ha ugn är det väl en förhandlingssak. Köket har diskamaskin och kokplatta samt kyl.
Sovrummet är tyst och utmot en del av trädgården som är "egen", där det står en 160-säng med tempurmaddrass. Vardagsrummet har en bäddsoffa och matmöblemang. Ingen TV men det kanske ni själva har ändå. Det finns uppkoppling t internet med fast lina 100mbit som ingår så ni får då ta ert innehåll via den vägen.
Badrummet är nyrenoverat och fräscht och har golvvärme.
Tre stycken större garderober finns samt viss plats för kartonger o förbvaring i ett större pannrum om så önskas.
Det finns även en tillägnad egen parkeringsruta till lägenheten.

LÄGET
Huset ligger inte långt från väg100 och Annas bageri, så det är nära till busshållsplatsen och man behöver inte gå långa sträckor i skogen i Ljunghusen på kvällen om man kommer till fots. Vill man promenera ner till stranden så tar det en 10-15 minuter.

TIDSSPANN
Vi önskar att hyra ut nu och fram till och med maj månad. Kortare uthyrning kan också diskuteras.

HYRESGÄST
Vi önskar helst någon utan barn.

HYRA
Hyran ligger mellan 6000 och 7000 kr, lite beroende på tidsspann. Möbler, el, värme, varmvatten, sophämtning och fast uppkoppling ingår.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vellinge