Holmsätersvägen

Vintrosa
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holmsätersvägen, Vintrosa
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

6542 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:I stadsdelen har ÖBO totalt 80 bostäder i låghus och radhus. Lägenheterna i låghusen är från ett till tre rum och kök och har uteplats eller balkong. Radhusstorlekarna varierar från ett till fyra rum och kök, beroende på var du vill bo. Alla ÖBO-områden är bilfria och barnvänliga.
Området:
På grund av ökad smittspridning av covid-19 erbjuder vi i dagsläget inte några visningar. Bovärden kommer i de fall det är möjligt att maila mer information om lägenheten till de personer som får erbjudande.

Väster om Örebro ligger Vintrosa. I omgivningarna finns mycket att välja på för den aktive: vandringsleder i Kilsbergen, löpar- och skidspår i Ånnaboda, Lanna golfbana, badsjöarna Leken, Ånnaboda och Lögardammen, och ridskolan i Latorp. Latorp ligger ca fyra kilometer väster om Vintrosa. Båda områdena har goda bussförbindelser till och från Örebro.Vintrosa ligger cirka 15 kilometer väster om centrala Örebro. I Vintrosa finns en väl utbyggd närservice. Här finns också bibliotek, ungdomsgård samt barnomsorg och låg- och mellanstadieskola.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Vintrosa

Rapportera fel