Aulingatan 1Aa

Ystad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Aulingatan 1Aa, Ystad

Hyra:

5900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

41 m2


Beskrivning

Centralt belägen etta (41m²) i Ystad
Hej alla lägenhetsjägare!

Jag kommer i början av februari att flytta till Tyskland för att arbeta och hyr därför ut min lägenhet i centrala Ystad fram till och med den sista juni. Det är en etta (men bör mer klassificeras som en en-och-en-halva) på 41 kvadratmeter belägen på andra våningen (ingen hiss) med ett stort rum med sovalkov, hall med kök, ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en balkong ut mot gatan. Ett privat förråd finns precis utanför dörren. Lägenheten fås möblerad.

Lägenheten är väldigt centralt belägen med ca. tio minuters promenad till gågata samt tåg- och busstation. Närmst mataffär är Willys som är fem minuter bort till fots. Vill man ta sig ner till havet med milslång sandstrand eller till en stor och skön skog med möjligheter att både springa och gå tar detta ungefär en kvart till fots.

Sommaren 2014 byggdes lägenhetshuset och jag är den första och enda som bott i lägenheten, som är i mycket bra skick och dessutom oerhört ljudisolerad. Den ligger i ett väldigt lugnt område i anslutning till en park. Gratis parkering finns precis intill fastigheten om du har bil. Samtliga väggar och tak är målade i vitt och golvet i det stora rummet är av parkett.

Som det ser ut just nu kommer jag vara borta i fem månader (till den sista juni) men det kan mycket väl bli längre än så. Dock är det ingenting som jag kan uttala mig om nu redan och till en början är det mellan tiden 1 februari-30 juni som uthyrningstiden gäller. Naturligtvis skrivs kontrakt.

Då jag hyr lägenheten av Ystadbostäder finns det några regler som måste följas:
Inga pälsdjur
Rökning sker enbart på balkongen

Det enda jag kräver är en förskottsbetalning på två månadshyror efter skrivet kontrakt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Ystad