Bellevuevägen 5C

Ystad
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Svenska Bostadsfonden
Adress: Bellevuevägen 5C, Ystad


Hyra:

6295 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Fin vindslägenhet med 3 rum och kök på fjärde våningen med balkong. Köket renoverades 2014 och badrummet blev kaklat samma år.

Omgivning: Ystad en stad med en blandning av gammalt och nytt, nära till kontinenten och samtidigt starkt förankrad i den skånska myllan. Idag har Ystad kommun ca 27 000 invånare.Ystad är en tillväxtkommun med mycket positiv utveckling i såväl näringsliv som inflyttning och kommunens största inriktning är handel och kommunikation. Ystad är centralort i kommunen och regionens handelscentrum. Staden präglas av en medeltida stadskärna som erbjuder museer, historiska byggnader och en filmproduktion på frammarsch. Här finns en fantastisk miljö med milslånga sandstränder, vackra naturområden och pittoreska fiskelägen. I Kåseberga, bara 16 kilometer öster om Ystad, finns en av Sveriges största turistattraktioner, Ales stenar.

Kommunikationer: Ystad har bra kommunikationer med bl a direkttåg till Malmö/Kastrup/Köpehamn och en hamn som spelar rollen som internationellt kommunikationsnav.

Parkering: 13 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
22 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd till alla lägenheter förutom till de sex vindslägenheterna som endast har ett källarförråd. I varje byggnad finns en renoverad tvättstuga i källarplan som vardera innehåller två tvättmaskiner, torktumlare, mangel samt tillhörande torkrum.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Ystad