1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Alingsås

Alla lediga lägenheter i Alingsås

Hos oss har du störst chans att få hyreskontrakt på en ledig lägenhet i Alingsås. I vårt register kan du söka bland 17 lediga lägenheter i Alingsås. Via oss når du 7 privata hyresvärdar som kan erbjuda dig bostad.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Alingsåshem
Hos kommunala hyresvärden Alingsåshem hittar du som söker bostad just nu 5 lediga lägenheter. Alingsåshem är den största hyresvärden på orten och har totalt 3 300 hyresrätter för uthyrning. För att söka bostad hos Alingsåshem behöver du först registrera dig som bostadssökande hos dem.

Ernst Rosén
Ernst Rosén är Alingsås största privata hyresvärd med 13 bostadsfastigheter i centrala lägen med 200 lägenheter för uthyrning. Bolaget kan erbjuda bostäder bland annat på attraktiva adresser som Drottninggatan, Ahlströmergatan, Kungsgatan och Lilla Torget. Ernst Rosén är ett familjeägt bostadsbolag i fjärde generation som satsar på långsiktiga relationer med sina hyresgäster.Fler privata hyresvärdar i Alingsås


Ekströms Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med fokus på Alingsås. De flesta fastigheter hyrs ut som kontors- och butikslokaler men man har även ett par bostadsfastigheter i bra områden av Alingsås. Skicka ett e-mail och fråga om man har någon ledig lägenhet som man söker nya hyresgäster till.

Adress: Maskingatan 6, 441 39 Alingsås
Telefon: 0322-63 63 10
E-post: info@ekstromfastigheter.se
Hemsida: www.ekstromfastigheter.se


Arkblad Fastigheter
Fastighetsägaren Arkblad har 10 bostadsfastigheter i Alingsås med i snitt 10 hyreslägenheter per fastighet. Om du söker bostad kan du fylla i en intresseanmälan för lägenhet på Arkblads hemsida. I din ansökan får du gärna skicka med en kort beskrivning av dig själv och vilken typ av lägenhet du söker.

Adress: Bygdevägen 15, 44139 Alingsås
Telefon: 0706- 84 22 09
E-post: info@arkbladfastigheter.se
Hemsida: www.arkbladfastigheter.se


Ericsons Fastighet
I Alingsås och Vårgårda förvaltar privata hyresvärden Ericsons Fastighet totalt 290 bostadslägenheter för uthyrning. Du kan ansöka om att få hyra lägenhet direkt på Ericsons Fastigheters hemsida. Enligt våra uppgifter söker man just nu en ny hyresgäst till en ledig lägenhet i Alingsås.

Adress: Kungegårdsgatan 4, 441 57 Alingsås
Telefon: 0322-67 04 30
E-post: info@ericsonsbygg.se
Hemsida: www.ericsonsbygg.se


Sigillet Fastighet
Sigillet har lägenheter för uthyrning på Kvarnbacken och Lövskogsgatan i Alingsås. Flest lägenheter, 55 stycken, har man på Kvarnbacken 46-48 i centrum. Siglett tar emot intresseanmälningar för att hyra lägenhet i Alingsås. För att lämna en ansökan räcker det med att skicka ett e-mail.

Telefon: 031-10 54 80
E-post: info@sigillet-fastighet.se
Hemsida: www.sigillet-fastighet.se


Plusbo Fastigheter
Privatägt bostadsbolag med ett 70-tal hyreslägenheter i Alingsås. Enligt vår information söker Plusbo Fastigheter just nu nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter. Plusbo Fastigheter har ingen lägenhetskö utan lediga lägenheter läggs ut på deras hemsida. Du som söker bostad kan anmäla ditt intresse via e-post.

Adress: Box 47, 441 21 Alingsås
Telefon: 0322-30 34 34
E-post: asa.eklof@plusbo.se
Hemsida: www.plusbo.se


TB Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter för uthyrning i Alingsås och Vårgårda. Totalt har man 40 000 m2 fastighetsyta fördelat mellan lokaler och lägenheter. I Alingsås har man bland annat 20 hyreslägenheter centralt på Kungsgatan.

Adress: Stationsgatan 30, Alingsås
Telefon: 0322-650 700
E-post: info@tbfastigheter.se
Hemsida: www.tbfastigheter.se