1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Alingsås

Sök lediga lägenheter i Alingsås

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Alingsås. Du kan fritt söka bland de 31 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Alingsås.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons gratis

Undersköterska söker boende i Alingsås
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Par söker sin första lägenhet
Sökes: Första- & andrahand

Pensionärer som sålt villan söker en trea eller större
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Alingsåshem
Alingsåshem är ett kommunalt bostadsbolag som i kommunen äger och förvaltar runt 3 300 lägenheter för uthyrning. Man önskar erbjuda hållbara och attraktiva boenden till invånarna. Lägenheter kan sökas direkt på Alingsåshems hemsida där det nu ligger 9 lägenheter ute.

Ernst Rosén
Fastighetsägare med fokus på Storgöteborg. I Alingsås förvaltas 200 lägenheter fördelade mellan 14 fastigheter i staden. Merparten av bostäderna är centralt belägna med gångavstånd till caféer, tågstation och butiker.Fler privata hyresvärdar i Alingsås


Ante Fastigheter
Privat fastighetsägare som förvaltar och bygger fastigheter. I Alingsås har man två fastigheter i centrala staden med lägenheter samt två stycken strax utanför staden. Man har lägenheter upp till femrummare i trivsamma områden.

Adress: Plangatan 22, Alingsås
Telefon: 0322-408 00
E-post: info@antefastigheter.se
Hemsida: www.antefastigheter.se


Arkblad Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar runt 200 lägenheter i Alingsås. Lägenheterna sträcker sig från 1 rum med kokvrå till 5 rum och kök. De flesta bostadsfastigheter är belägna på Nordostpassagen. På hyresvärdens hemsida kan en generell bostadsansökan göras.

Adress: Bygdevägen 15, Alingsås
Telefon: 0706- 84 22 09
E-post: kontakt@arkbladfastigheter.se
Hemsida: www.arkbladfastigheter.se


Cissus Fastigheter
Cissus Fastigheter har koncentrerat sitt bestånd till den trivsamma staden Alingsås. Man förvaltar mindre flerfamiljshus med upp till tre våningar. Lägenheterna omfattar ettor till fyror belägna i områden nära centrala staden och dess mysiga caféer.

Adress: Tennisvägen 8, Alingsås
Telefon: 0322-179 35
E-post: till@cissusab.se
Hemsida: www.cissusab.se


Ekströms Fastigheter
Ekströms Fastigheters bestånd består till största del av lokaler för kontor och butiker. I Alingsås finns dock ett mindre antal lägenheter i beståndet. Hyresgäster behöver vara myndiga, ha en fast inkomst, goda referenser och vara fri från betalningsanmärkningar.

Adress: Maskingatan 6, Alingsås
Telefon: 0322-63 63 10
E-post: info@ekstromfastigheter.se
Hemsida: www.ekstromfastigheter.se


JoBe Bostäder
Hyresvärden JoBe Bostäder har ett 100-tal lägenheter till uthyrning i Alingsås. Bostäderna är belägna i området Klinten och i centrala staden. På Klinten erbjuds boende i hus med radhuskaraktär medan de centrala fastigheterna är flerbostadshus.

Adress: Tomasgårdsvägen 7, Alingsås
Telefon: 0322-155 84
E-post: info@jobebostader.se
Hemsida: www.jobebostader.se


Lann Fastigheter
Kvarteret Hjorten är beläget i centrala Alingsås och består delvis av hyreslägenheter som Lann Fastigheter förvaltar. Man erbjuder lägenheter i flera storlekar. Garage finns i anslutning till fastigheten och hyresgästerna har två innergårdar att njuta av.

Telefon: 0322-103 75
Hemsida: www.lannfastigheter.se


Nefast
Privat hyresvärd som förvaltar 280 hyresrätter i Alingsås i 30 olika fastigheter. Storleksmässigt är lägenheterna från 1 rum med kokvrå upp till femmor på 154 kvm. Söker du bostad kan du fylla i ett kontaktformulär på Nefasts hemsida och anmäla ditt bostadsintresse.

Adress: Kungegårdsgatan 4, Alingsås
Telefon: 0322-64 40 60
E-post: info@nefast.se
Hemsida: www.nefast.se


Plusbo Fastigheter
Privata hyresvärden Plusbo Fastigheter erbjuder centralt belägna hyreslägenheter i Alingsås. Bostäderna hittas längs Södra Ringgatan, Bryggaregatan, Färgaregatan, Nygatan och Kungsgatan. Man har även en fastighet på Nordensköldsgatan i området Noltorp.

Adress: Stora Torget 3, Alingsås
Telefon: 0322-66 55 42
E-post: info@plusbo.se
Hemsida: www.plusbo.se


TB Fastigheter
Privat fastighetsägare som hyr ut lägenheter i Alingsås centrum. Bostäderna är i storlek 54-123 kvadratmeter och belägna på gångavstånd från affärer, naturområden och stadens utbud av service. Inget kösystem tillämpas utan principen "först till kvarn" appliceras på lediga lägenheter.

Adress: Stationsgatan 30, Alingsås
Telefon: 0322-650 700
E-post: info@tb.se
Hemsida: www.tb.se


Balder
I Alingsås förvaltar Balder hyreslägenheter. Bostäderna är belägna i trivsamma flerbostadshus med grönområden utanför dörren. Lägenheterna är populära hos barnfamiljer. Via Balders hemsida kan du se och söka vakanta lägenheter.

Telefon: 031-10 95 70
E-post: info@balder.se
Hemsida: www.balder.se