1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Alingsås

Alla lediga lägenheter i Alingsås

Via oss har du god chans att få hyreskontrakt på en ledig lägenhet i Alingsås. I vårt register kan du söka bland 6 lediga lägenheter i Alingsås. Via oss når du ut till 10 privata hyresvärdar som kan erbjuda dig bostad.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 8 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Söker lägenhet centralt i Alingsås
Sökes: Första- & andrahand

Lägenhetssökande!
Sökes: Första- & andrahand

21 årig tjej söker lägenhet!
Sökes: Första- & andrahand | 120 m2

Familj söker 3 in central
Sökes: Förstahand

Lärare söker central 3:a
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar


Alingsåshem
Hos kommunala hyresvärden Alingsåshem hittar du som söker bostad just nu 1 lediga lägenheter. Alingsåshem är den största hyresvärden på orten och har totalt 3 300 hyresrätter för uthyrning. För att söka lägenhet behöver du registrera dig som bostadsökande hos Alingsåshem.

Ernst Rosén
Ernst Rosén är Alingsås största privata hyresvärd med 14 bostadsfastigheter i centrala lägen och 200 lägenheter för uthyrning. Bolaget kan erbjuda bostäder på attraktiva adresser som Drottninggatan, Kungsgatan och Lilla Torget.Fler privata hyresvärdar i Alingsås


Ante Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter längsmed Lillån och Kungsgatan i centrala Alingsås. I fastigheterna finns ettor till femmor och många av lägenheterna har egen uteplats eller balkong. Hyresvärden avser inom kort bygga 40 ungdomslägenheter i Alingsås stadskärna.

Adress: Plangatan 22, Alingsås
Telefon: 0322-408 00
E-post: info@antefastigheter.se
Hemsida: www.antefastigheter.se


Arkblad Fastigheter
Fastighetsägaren Arkblad har cirka 200 hyreslägenheter i Alingsås. I beståndet finns små studentlägenheter om ett rum och kokvrå ända upp till större femrummare för barnfamiljer. I samband med att hyresgäster flyttar in och ut genomförs underhåll av lägenheterna.

Adress: Bygdevägen 15, Alingsås
Telefon: 0706- 84 22 09
E-post: info@arkbladfastigheter.se
Hemsida: www.arkbladfastigheter.se


Cissus Fastigheter
Förvaltar ett flertal hyreshus i Alingsås och kan erbjuda 1:or till 4:or. Cissus har en egen bostadskö där man hämtar nya hyresgäster till vakanta lägenheter. Blivande hyresgäster förväntas vara rökfria.

Adress: Tennisvägen 8, Alingsås
Telefon: 0322-179 35
E-post: till@cissusab.se
Hemsida: www.cissusab.se


Ekströms Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med fokus på Alingsås. De flesta fastigheter hyrs ut som kontors- och butikslokaler men man har även ett par bostadsfastigheter i bra områden av Alingsås. Skicka ett e-mail och fråga om man har någon ledig lägenhet som man söker nya hyresgäster till.

Adress: Maskingatan 6, Alingsås
Telefon: 0322-63 63 10
E-post: info@ekstromfastigheter.se
Hemsida: www.ekstromfastigheter.se


JoBe Bostäder
Privatägt fastighetsbolag med ett 100-tal hyreslägenheter i centrala Alingsås och bostadsområdet Klinten. JoBe Bostäder kan erbjuda attraktiva hyresrätter vid Kungsgatan och Drottninggatan. Bostadssökande kan anmäla intresse för 1-5 rumslägenheter.

Adress: Tomasgårdsvägen 7, Alingsås
Telefon: 0322-155 84
E-post: info@jobebostader.se
Hemsida: www.jobebostader.se


Lann Fastigheter
Stort utbud av hyresrätter i Kvarteret Hjorten (Kungsgatan/Norra Strömgatan) i centrala Alingsås. Samtliga lägenheter har tillgång till en vacker innergård. I anslutning till fastigheterna finns parkeringsgarage. Bostadssökande hänvisas till att fylla i ett ansökningsformulär.

Telefon: 0322-103 75
Hemsida: www.lannfastigheter.se


Nefast
Förvaltar 280 hyreslägenheter i Alingsås. I anslutning till fastigheterna finns garage och parkeringsplats att hyra för dig med bil. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du har en fast inkomst som överstiger hyran 3 gånger. Du är välkommen att lämna en allmän bostadsansökan.

Adress: Kungegårdsgatan 4, Alingsås
Telefon: 0322-64 40 60
E-post: info@nefast.se
Hemsida: www.nefast.se


Plusbo Fastigheter
Privatägt bostadsbolag med ett 70-tal hyreslägenheter i Alingsås. Enligt vår information söker Plusbo Fastigheter regelbundet nya hyresgäster till lediga lägenheter. Plusbo Fastigheter har ingen lägenhetskö utan lediga lägenheter läggs ut på hemsidan och ansöks via e-post.

Adress: Stora Torget 3, Alingsås
Telefon: 0322-66 55 42
E-post: info@plusbo.se
Hemsida: www.plusbo.se


TB Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter för uthyrning i Alingsås och Vårgårda. Totalt har man 40 000 m2 fastighetsyta fördelat mellan lokaler och lägenheter. I Alingsås har man bland annat 20 hyreslägenheter centralt på Kungsgatan.

Adress: Stationsgatan 30, Alingsås
Telefon: 0322-650 700
E-post: info@tb.se
Hemsida: www.tb.se