1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Alingsås

Sök lediga lägenheter i Alingsås

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Alingsås samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Alingsås.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Far och son söker bostad i Alingsås
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Alingsåshem
Alingsåshem är ett kommunalt bostadsbolag som i kommunen äger och förvaltar runt 3 300 lägenheter för uthyrning. Man önskar erbjuda hållbara och attraktiva boenden till invånarna. Lägenheter kan sökas direkt på Alingsåshems hemsida där det nu ligger 1 lägenheter ute.

Ernst Rosén
Fastighetsägare med fokus på Storgöteborg. I Alingsås förvaltas 200 lägenheter fördelade mellan 14 fastigheter i staden. Merparten av bostäderna är centralt belägna med gångavstånd till caféer, tågstation och butiker.Fler privata hyresvärdar i Alingsås


Ante Fastigheter
Privat fastighetsägare som förvaltar och bygger fastigheter. I Alingsås har man två fastigheter i centrala staden med lägenheter samt två stycken strax utanför staden. Man har lägenheter upp till femrummare i trivsamma områden.

Adress: Plangatan 22, Alingsås
Telefon: 0322-408 00
E-post: info@antefastigheter.se
Hemsida: www.antefastigheter.se


Arkblad Fastigheter
Privat hyresvärd som förvaltar runt 200 lägenheter i Alingsås. Lägenheterna sträcker sig från 1 rum med kokvrå till 5 rum och kök. De flesta bostadsfastigheter är belägna på Nordostpassagen. På hyresvärdens hemsida kan en generell bostadsansökan göras.

Adress: Bygdevägen 15, Alingsås
Telefon: 0706- 84 22 09
E-post: info@arkbladfastigheter.se
Hemsida: www.arkbladfastigheter.se


Cissus Fastigheter
Cissus Fastigheter har koncentrerat sitt bestånd till den trivsamma staden Alingsås. Man förvaltar mindre flerfamiljshus med upp till tre våningar. Lägenheterna omfattar ettor till fyror belägna i områden nära centrala staden och dess mysiga caféer.

Adress: Tennisvägen 8, Alingsås
Telefon: 0322-179 35
E-post: till@cissusab.se
Hemsida: www.cissusab.se


Ekströms Fastigheter
Ekströms Fastigheters bestånd består till största del av lokaler för kontor och butiker. I Alingsås finns dock ett mindre antal lägenheter i beståndet. Hyresgäster behöver vara myndiga, ha en fast inkomst, goda referenser och vara fri från betalningsanmärkningar.

Adress: Maskingatan 6, Alingsås
Telefon: 0322-63 63 10
E-post: info@ekstromfastigheter.se
Hemsida: www.ekstromfastigheter.se


JoBe Bostäder
Hyresvärden JoBe Bostäder har ett 100-tal lägenheter till uthyrning i Alingsås. Bostäderna är belägna i området Klinten och i centrala staden. På Klinten erbjuds boende i hus med radhuskaraktär medan de centrala fastigheterna är flerbostadshus.

Adress: Tomasgårdsvägen 7, Alingsås
Telefon: 0322-155 84
E-post: info@jobebostader.se
Hemsida: www.jobebostader.se


Lann Fastigheter
Kvarteret Hjorten är beläget i centrala Alingsås och består delvis av hyreslägenheter som Lann Fastigheter förvaltar. Man erbjuder lägenheter i flera storlekar. Garage finns i anslutning till fastigheten och hyresgästerna har två innergårdar att njuta av.

Telefon: 0322-103 75
Hemsida: www.lannfastigheter.se


Nefast
Privat hyresvärd som förvaltar 280 hyresrätter i Alingsås i 30 olika fastigheter. Storleksmässigt är lägenheterna från 1 rum med kokvrå upp till femmor på 154 kvm. Söker du bostad kan du fylla i ett kontaktformulär på Nefasts hemsida och anmäla ditt bostadsintresse.

Adress: Kungegårdsgatan 4, Alingsås
Telefon: 0322-64 40 60
E-post: info@nefast.se
Hemsida: www.nefast.se


Plusbo Fastigheter
Privata hyresvärden Plusbo Fastigheter erbjuder centralt belägna hyreslägenheter i Alingsås. Bostäderna hittas längs Södra Ringgatan, Bryggaregatan, Färgaregatan, Nygatan och Kungsgatan. Man har även en fastighet på Nordensköldsgatan i området Noltorp.

Adress: Stora Torget 3, Alingsås
Telefon: 0322-66 55 42
E-post: info@plusbo.se
Hemsida: www.plusbo.se


TB Fastigheter
Privat fastighetsägare som hyr ut lägenheter i Alingsås centrum. Bostäderna är i storlek 54-123 kvadratmeter och belägna på gångavstånd från affärer, naturområden och stadens utbud av service. Inget kösystem tillämpas utan principen "först till kvarn" appliceras på lediga lägenheter.

Adress: Stationsgatan 30, Alingsås
Telefon: 0322-650 700
E-post: info@tb.se
Hemsida: www.tb.se


Balder
I Alingsås förvaltar Balder hyreslägenheter. Bostäderna är belägna i trivsamma flerbostadshus med grönområden utanför dörren. Lägenheterna är populära hos barnfamiljer. Via Balders hemsida kan du se och söka vakanta lägenheter.

Telefon: 031-10 95 70
E-post: info@balder.se
Hemsida: www.balder.se