1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Alingsås

Bevaka lediga lägenheter i Alingsås

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Alingsås samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Alingsås. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Nybliven pensionär söker 2-3 rumslägenhet i Alingsås
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 7000 kr

Söker en etta eller 2 i alingsås
Sökes: Första- & andrahand

Pensionär, man. söker lägenhet 2-3 rum
Sökes: Förstahand | 40 m2 | Maxhyra 5000 kr

Pensionärspar önskar liten bostad centralt Alingsås
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 4000 kr

Skötsam 60+dam god ekonomi söker 2:a
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Alingsås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Alingsåshem
Hos kommunala hyresvärden Alingsåshem hittar du som söker bostad 1 lediga lägenheter. Alingsåshem är den största hyresvärden på orten och förvaltar 3 300 hyresrätter. För att söka lägenhet behöver du registrera dig som bostadsökande hos Alingsåshem.

Ernst Rosén
Ernst Rosén är Alingsås största privata hyresvärd med 14 bostadsfastigheter i centrala lägen omfattande 200 lägenheter. Bolaget förvaltar bostäder på attraktiva adresser som Drottninggatan, Kungsgatan och Lilla Torget.Fler privata hyresvärdar i Alingsås


Ante Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter längsmed Lillån och Kungsgatan i centrala Alingsås. I fastigheterna finns ettor till femmor och många av lägenheterna har egen uteplats eller balkong. Hyresvärden avser inom kort bygga 40 ungdomslägenheter i Alingsås stadskärna.

Adress: Plangatan 22, Alingsås
Telefon: 0322-408 00
E-post: info@antefastigheter.se
Hemsida: www.antefastigheter.se


Arkblad Fastigheter
Fastighetsägaren Arkblad har cirka 200 hyreslägenheter i Alingsås. I beståndet finns små studentlägenheter om ett rum och kokvrå ända upp till större femrummare för barnfamiljer. I samband med att hyresgäster flyttar in och ut genomförs underhåll av lägenheterna.

Adress: Bygdevägen 15, Alingsås
Telefon: 0706- 84 22 09
E-post: info@arkbladfastigheter.se
Hemsida: www.arkbladfastigheter.se


Cissus Fastigheter
Förvaltar ett flertal hyreshus i Alingsås i storlek från 1:or till 4:or. Cissus har en egen bostadskö där man hämtar nya hyresgäster till vakanta lägenheter. Blivande hyresgäster förväntas vara rökfria.

Adress: Tennisvägen 8, Alingsås
Telefon: 0322-179 35
E-post: till@cissusab.se
Hemsida: www.cissusab.se


Ekströms Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med fokus på Alingsås. De flesta fastigheter hyrs ut som kontors- och butikslokaler men man har även ett par bostadsfastigheter i bra områden av Alingsås. Skicka ett e-mail och fråga om man har någon ledig lägenhet som man söker nya hyresgäster till.

Adress: Maskingatan 6, Alingsås
Telefon: 0322-63 63 10
E-post: info@ekstromfastigheter.se
Hemsida: www.ekstromfastigheter.se


JoBe Bostäder
Privatägt fastighetsbolag med ett 100-tal hyreslägenheter i centrala Alingsås och bostadsområdet Klinten. JoBe Bostäder förvaltar attraktiva hyresrätter vid Kungsgatan och Drottninggatan. Bostadssökande kan anmäla intresse för 1-5 rumslägenheter.

Adress: Tomasgårdsvägen 7, Alingsås
Telefon: 0322-155 84
E-post: info@jobebostader.se
Hemsida: www.jobebostader.se


Lann Fastigheter
Stort utbud av hyresrätter i Kvarteret Hjorten (Kungsgatan/Norra Strömgatan) i centrala Alingsås. Samtliga lägenheter har tillgång till en vacker innergård. I anslutning till fastigheterna finns parkeringsgarage. Bostadssökande hänvisas till att fylla i ett ansökningsformulär.

Telefon: 0322-103 75
Hemsida: www.lannfastigheter.se


Nefast
Förvaltar 280 hyreslägenheter i Alingsås. I anslutning till fastigheterna finns garage och parkeringsplats att hyra för dig med bil. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du har en fast inkomst som överstiger hyran 3 gånger. Du är välkommen att lämna en allmän bostadsansökan.

Adress: Kungegårdsgatan 4, Alingsås
Telefon: 0322-64 40 60
E-post: info@nefast.se
Hemsida: www.nefast.se


Plusbo Fastigheter
Privatägt bostadsbolag med ett 70-tal hyreslägenheter i Alingsås. Enligt vår information söker Plusbo Fastigheter regelbundet nya hyresgäster till lediga lägenheter. Plusbo Fastigheter har ingen lägenhetskö utan lediga lägenheter läggs ut på hemsidan och ansöks via e-post.

Adress: Stora Torget 3, Alingsås
Telefon: 0322-66 55 42
E-post: info@plusbo.se
Hemsida: www.plusbo.se


TB Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter för uthyrning i Alingsås och Vårgårda. Totalt har man 40 000 m2 fastighetsyta fördelat mellan lokaler och lägenheter. I Alingsås har man bland annat 20 hyreslägenheter centralt på Kungsgatan.

Adress: Stationsgatan 30, Alingsås
Telefon: 0322-650 700
E-post: info@tb.se
Hemsida: www.tb.se