1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Älmhult

Sök lediga lägenheter i Älmhult

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Älmhult samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Älmhult.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Älmhultsbostäder
Älmhultsbostäder är kommunens fastighetsbolag och därmed den största hyresvärden i kommunen. Fördelat på sex områden förvaltas runt 1300 lägenheter i varierande storlekar. Beståndet består av både äldre och nyproducerade fastigheter.Privata hyresvärdar i Älmhult


JS Fastigheter
JS Fastigheter är ett privat bostadsbolag som äger hyreslägenheter i Kronoberg, däribland i Älmhult. På hyresvärdens hemsida kan du som söker boende fylla i ett formulär, detta är sparas i tre månader och du behöver sedan fylla i ett nytt om du inte fått bostad.

Telefon: 010 - 33 33 130
E-post: info@jsfastigheter.se
Hemsida: www.jsfastigheter.se


K-Fastigheter
I Murargård utanför Älmhult återfinns K-fastigheters 57 nyproducerade lägenheter. Lägenheterna i markplan har egen uteplats medan resterande lägenheter på loftplan har terrass. Här hittar du hög standard i lägenheterna och öppen planlösning med stort ljusinsläpp.

Telefon: 010 330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Sydkusten Fastigheter
Sydkusten Fastigheter är ett privat bostadsbolag som erbjuder lägenheter bland annat i Älmhult. Fastigheterna hittas exempelvis längsmed Baldersgatan, Östra Esplanaden och Linnégatan. Erbjuder bostäder i storlekar från 1-6 rum och kök.

Adress: Prinsgatan 3, Älmhult
Telefon: 0476-148 80
E-post: infoett@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Widerstedts Fastighet
Liten privat hyresvärd med bestånd om 60 lägenheter i Växjö och Älmhult. I centrala Älmhult återfinns hyresrätter på 1-5 rum och kök som byggdes under 1950-talet. På första våning i fastigheten hyrs lokaler ut till pizzeria, café och optiker.

Telefon: 0709-55 56 21
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se