1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Älmhult

Sök lediga lägenheter i Älmhult

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Älmhult. Du kan fritt söka bland de 61 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Älmhult.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Älmhultsbostäder
Älmhultsbostäder är kommunens fastighetsbolag och därmed den största hyresvärden i kommunen. Fördelat på sex områden förvaltas runt 1300 lägenheter i varierande storlekar. Beståndet består av både äldre och nyproducerade fastigheter.Privata hyresvärdar i Älmhult


JS Fastigheter
JS Fastigheter är ett privat bostadsbolag som äger hyreslägenheter i Kronoberg, däribland i Älmhult. På hyresvärdens hemsida kan du som söker boende fylla i ett formulär, detta är sparas i tre månader och du behöver sedan fylla i ett nytt om du inte fått bostad.

Telefon: 010 - 33 33 130
E-post: info@jsfastigheter.se
Hemsida: www.jsfastigheter.se


K-Fastigheter
I Murargård utanför Älmhult återfinns K-fastigheters 57 nyproducerade lägenheter. Lägenheterna i markplan har egen uteplats medan resterande lägenheter på loftplan har terrass. Här hittar du hög standard i lägenheterna och öppen planlösning med stort ljusinsläpp.

Telefon: 010 330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Sydkusten Fastigheter
Sydkusten Fastigheter är ett privat bostadsbolag som erbjuder lägenheter bland annat i Älmhult. Fastigheterna hittas exempelvis längsmed Baldersgatan, Östra Esplanaden och Linnégatan. Erbjuder bostäder i storlekar från 1-6 rum och kök.

Adress: Prinsgatan 3, Älmhult
Telefon: 0476-148 80
E-post: infoett@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Widerstedts Fastighet
Liten privat hyresvärd med bestånd om 60 lägenheter i Växjö och Älmhult. I centrala Älmhult återfinns hyresrätter på 1-5 rum och kök som byggdes under 1950-talet. På första våning i fastigheten hyrs lokaler ut till pizzeria, café och optiker.

Telefon: 0709-55 56 21
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se