1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Älmhult

Bevaka lediga lägenheter i Älmhult

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Älmhult samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Älmhult. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Älmhults hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Älmhultsbostäder
Kommunala hyresvärden Älmhultsbostäder är den största hyresvärden i Älmhult med 1 300 lägenheter. Hyresvärden söker regelbundet efter nya hyresgäster till kommande vakanta lägenheter.Privata hyresvärdar i Älmhult


JS Fastigheter
Privatägda fastighetsbolaget JS Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Älmhult med lägenheter på 10 olika adresser. Fyll i en bostadsansökan och ange att du vill bo i Älmhult så hör JS Fastigheter av sig till dig med lägenhetserbjudanden.

Telefon: 010 - 33 33 130
E-post: info@jsfastigheter.se
Hemsida: www.jsfastigheter.se


Wickström Bostäder
I Liatorp, nära Älmhult, förvaltar hyresvärden Wickström Bostäder lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 35-80 kvm och från 1 till 3 rum och kök. Wickström Bostäder eftersträvar fräscha lägenheter och satsar stort på underhåll.

Telefon: 0476-44 00 00
E-post: info@wickstromsbostader.se
Hemsida: www.wickstromsbostader.se


EWJ Fastighet
Fastighetsbolaget EWJ är ett av de större fastighetsbolagen i Älmhult med 9 bostadsfastigheter och cirka 100 lägenheter för uthyrning. Om du är intresserad av att hyra bostad lämnar du in en intresseanmälan. Din ansökan måste förnyas var 3e månad.

Adress: Prinsgatan 3, Älmhult
Telefon: 0476-148 80
E-post: else-marie@ewj-fastigheter.se
Hemsida: www.ewj-fastigheter.se


Sydkusten Fastigheter
Privat hyresvärd med ett flertal lägenheter i Älmhult. Bostäderna ligger på centrala adresser längsmed Drottninggatan, Linnégatan och Torggatan. Är du intresserad av att hyra lägenhet skickar du in en bostadsansökan.

Telefon: 044-12 61 20
E-post: info@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Widerstedts Fastighet
I centrala Älmhult äger Widerstedts lägenheter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Den minsta lägenheten är 35 kvm och den största 100 kvm. På bottenplan i fastigheten ligger ett café och en pizzeria.

Telefon: 0709-55 56 21
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se