1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Älmhult

Sök lediga lägenheter i Älmhult

Via oss når du alla privata hyresvärdar som kan erbjuda dig en lägenhet i Älmhult. Du kan skicka bostadsansökningar till 4 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget på orten.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Familj söker 3+ i Älmhult.
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 15000 kr

Hyresvärdar


Älmhultsbostäder
Kommunala hyresvärden Älmhultsbostäder är den största hyresvärden i Älmhult med 1 300 lägenheter för uthyrning. Just nu söker man flera nya hyresgäster till lediga lägenheter. Via oss kan du skicka in en bostadsansökan.Privata hyresvärdar i Älmhult


JS Fastigheter
Privatägda fastighetsbolaget JS Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Älmhult med lägenheter på 10 olika adresser. Fyll i en bostadsansökan och ange att du vill bo i Älmhult så hör JS Fastigheter av sig till dig med lägenhetserbjudanden.

E-post johan@jsfastigheter.se
Telefon 010 - 33 33 130
Hemsida www.jsfastigheter.se


Wickström Bostäder
I Liatorp, nära Älmhult, förvaltar hyresvärden Wickström Bostäder lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 35-80 kvm och från 1 till 3 rum och kök. Wickström Bostäder eftersträvar fräscha lägenheter och satsar stort på underhåll.

E-post info@wickstromsbostader.se
Telefon 0476-44 00 00
Hemsida www.wickstromsbostader.se


EWJ Fastighet
Fastighetsbolaget EWJ är ett av de större fastighetsbolagen i Älmhult med 9 bostadsfastigheter och cirka 100 lägenheter för uthyrning. Om du är intresserad av att hyra bostad lämnar du in en intresseanmälan. Din ansökan måste förnyas var 3e månad.

Besöksadress Prinsgatan 3, Älmhult
E-post else-marie@ewj-fastigheter.se
Telefon 0476-148 80
Hemsida www.ewj-fastigheter.se


Widerstedts Fastighet
I centrala Älmhult äger Widerstedts lägenheter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Den minsta lägenheten är 35 kvm och den största 100 kvm. På bottenplan i fastigheten ligger ett café och en pizzeria.

E-post info@widerstedts-fastigheter.se
Telefon 031-760 88 21
Hemsida www.widerstedts-fastigheter.se