1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Älmhult

Bevaka lediga lägenheter i Älmhult

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Älmhult samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Älmhult. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Älmhults hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Älmhultsbostäder
Älmhultsbostäder är kommunens fastighetsbolag och därmed den största hyresvärden i kommunen. Fördelat på sex områden förvaltas runt 1300 lägenheter i varierande storlekar. Beståndet består av både äldre och nyproducerade fastigheter.Privata hyresvärdar i Älmhult


JS Fastigheter
JS Fastigheter är ett privat bostadsbolag som äger hyreslägenheter i Kronoberg, däribland i Älmhult. På hyresvärdens hemsida kan du som söker boende fylla i ett formulär, detta är sparas i tre månader och du behöver sedan fylla i ett nytt om du inte fått bostad.

Telefon: 010 - 33 33 130
E-post: info@jsfastigheter.se
Hemsida: www.jsfastigheter.se


K-Fastigheter
I Murargård utanför Älmhult återfinns K-fastigheters 57 nyproducerade lägenheter. Lägenheterna i markplan har egen uteplats medan resterande lägenheter på loftplan har terrass. Här hittar du hög standard i lägenheterna och öppen planlösning med stort ljusinsläpp.

Telefon: 010 330 00 69
E-post: info@k-fastigheter.se
Hemsida: www.k-fastigheter.se


Sydkusten Fastigheter
Sydkusten Fastigheter är ett privat bostadsbolag som erbjuder lägenheter bland annat i Älmhult. Fastigheterna hittas exempelvis längsmed Baldersgatan, Östra Esplanaden och Linnégatan. Erbjuder bostäder i storlekar från 1-6 rum och kök.

Adress: Prinsgatan 3, Älmhult
Telefon: 0476-148 80
E-post: infoett@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Widerstedts Fastighet
Liten privat hyresvärd med bestånd om 60 lägenheter i Växjö och Älmhult. I centrala Älmhult återfinns hyresrätter på 1-5 rum och kök som byggdes under 1950-talet. På första våning i fastigheten hyrs lokaler ut till pizzeria, café och optiker.

Telefon: 0709-55 56 21
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se