1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Älmhult

Bevaka lediga lägenheter i Älmhult

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Älmhult samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Älmhult. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Älmhults hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Älmhultsbostäder
Kommunala hyresvärden Älmhultsbostäder är den största hyresvärden i Älmhult med 1 300 lägenheter för uthyrning. Hyresvärden söker regelbundet efter nya hyresgäster till kommande vakanta lägenheter.Privata hyresvärdar i Älmhult


JS Fastigheter
Privatägda fastighetsbolaget JS Fastigheter är en av de större privata hyresvärdarna i Älmhult med lägenheter på 10 olika adresser. Fyll i en bostadsansökan och ange att du vill bo i Älmhult så hör JS Fastigheter av sig till dig med lägenhetserbjudanden.

Telefon: 010 - 33 33 130
E-post: info@jsfastigheter.se
Hemsida: www.jsfastigheter.se


Wickström Bostäder
I Liatorp, nära Älmhult, förvaltar hyresvärden Wickström Bostäder lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 35-80 kvm och från 1 till 3 rum och kök. Wickström Bostäder eftersträvar fräscha lägenheter och satsar stort på underhåll.

Telefon: 0476-44 00 00
E-post: info@wickstromsbostader.se
Hemsida: www.wickstromsbostader.se


EWJ Fastighet
Fastighetsbolaget EWJ är ett av de större fastighetsbolagen i Älmhult med 9 bostadsfastigheter och cirka 100 lägenheter för uthyrning. Om du är intresserad av att hyra bostad lämnar du in en intresseanmälan. Din ansökan måste förnyas var 3e månad.

Adress: Prinsgatan 3, Älmhult
Telefon: 0476-148 80
E-post: else-marie@ewj-fastigheter.se
Hemsida: www.ewj-fastigheter.se


Sydkusten Fastigheter
Privat hyresvärd med ett flertal lägenheter i Älmhult. Bostäderna ligger på centrala adresser längsmed Drottninggatan, Linnégatan och Torggatan. Är du intresserad av att hyra lägenhet skickar du in en bostadsansökan.

Telefon: 044-12 61 20
E-post: info@sydkusten.nu
Hemsida: www.sydkusten.nu


Widerstedts Fastighet
I centrala Älmhult äger Widerstedts lägenheter i storlek från 1 till 5 rum och kök. Den minsta lägenheten är 35 kvm och den största 100 kvm. På bottenplan i fastigheten ligger ett café och en pizzeria.

Telefon: 0709-55 56 21
E-post: info@widerstedts-fastigheter.se
Hemsida: www.widerstedts-fastigheter.se