Lediga lägenheter AllbohusAllbohus ägs av Alvesta kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag med 1 900 lägenheter belägna i Alvesta och övriga tätorter i kommunen. Utöver Alvesta hittas lägenheter i Grimslöv, Hjortsberga, Lönashult, Torpsbruk, Moheda och Vislanda. För dig som önskar bo inne i Alvesta är bostäderna belägna i Alvesta Centrum, Eksalen, Freja, Lövet, Rönnedal och Öster.

Tack vare det stora beståndet på närmare 2 000 bostäder erbjuds boenden i olika utföranden, typer, standard och områden. För barnfamiljen som önskar egen trädgård finns exempelvis radhus medan det för den ensamstående finns mindre lägenheter i centrala orten att hyra.

Personer som söker bostad i Alvesta är välkomna att registrera sig på Allbohus hemsida. Köpoäng börjar omgående samlas, ett poäng per dag. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida där du som registrerad även kan lämna ditt intresse på enskilda objekt. Poängen ligger till grund för vilka av de som anmält intresse på en lägenhet som får komma på visning. För att bibehålla din plats i kösystemet behöver du logga in på sidan minst en gång om året.

Kontakta Allbohus
Adress: Storgatan 15A, Alvesta
Telefon: 0472-145 15
E-post: info@allbohus.se
Hemsida: www.allbohus.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Allbohus men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.allbohus.se

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta