Lediga lägenheter ArvidsjaurhemKommunens största bostadsbolag Arvidsjaurhem har med sitt bestånd på 1 000 lägenheter ett stort urval av bostäder. Majoriteten av bostäderna återfinns i tätorten Arvidsjaur men hyresvärden har även boenden i småorterna Abborrträsk, Moskosel och Glommersträsk.

Som ung hyresgäst kan du hos hyresvärden få en ungdomsrabatt. Upp till 24 års ålder, på ettor och tvår får du 500 kr i rabatt på varje månadshyra.

Vakanta lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida. För att kunna göra en intresseanmälan behöver du registrera dig till bostadskön. De fem personer med flest antal köpoäng som visat intresse erbjuds visning av lägenheten. Hyresgäster som exempelvis flyttar till kommunen för arbete eller studier kan komma att prioriteras i bostadskön.

På Arvidsjaurhems webbplats finns det för närvarande 3 vakanta lägenheter.

Kontakta Arvidsjaurhem
Adress: Östra Skolgatan 18A, Arvidsjaur
Telefon: 0960-175 51
Hemsida: www.arvidsjaurhem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Arvidsjaurhem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.arvidsjaurhem.se

Visa alla lediga lägenheter i Arvidsjaur