1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Arvika

Bevaka lediga lägenheter i Arvika

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Arvika samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Arvika. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Arvikas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Arvika Fastigheter
Ägs av Arvika kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag med cirka 3 000 hyreslägenheter i egna beståndet, vilket gör Arvika Fastigheter till största hyresvärden i kommunen. Nu söks nya hyresgäster till 4 lägenheter som kan sökas via hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Arvika


Erikssons Fastighetsförvaltning
Privat hyresvärd med lägenheter på flera adresser i Arvika. Utöver bostäder finns i beståndet även lokaler för olika verksamheter. Lägenheterna är belägna i centrala Arvika. Du är välkommen att kontakta fastighetsägaren om du söker bostad i Arvika.

Adress: Hagens Gård, Arvika
Telefon: 070-660 23 75
E-post: info@anno1969.se
Hemsida: www.anno1969.se


Lennart Johansson Fastigheter
Erbjuder stora möjligheter för dig att hitta bostad med närmare 600 lägenheter, merparten i Arvika. I beståndet finns vanliga hyresrätter och marklägenehter. En lägenhetsansökan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida om du söker lägenhet i Arvika.

Adress: Thermiavägen 2, Arvika
Telefon: 0570-175 00
E-post: info@ljfastigheter.com
Hemsida: www.ljfastigheter.com


Lundbergs
Lundbergs är en privat hyresvärd som förvaltar fastigheter runt om i landet. Lägenheter erbjuds till Arvikabor i tio fastigheter i staden. Bostäderna hittas bland annat längs Kyrkogatan och Parkgatan, med gångavstånd till stadskärnan.

Adress: Östra Torggatan 2, Arvika
Telefon: 0570-383 80
E-post: arvika@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Skärskog Fastigheter
Skärskog Fastigheter äger och förvaltar nio attraktiva fastigheter i Arvika och tätorterna Mangskog samt Gunnarskog. Lägenheterna i Arvika är centralt belägna och återfinns i mindre flerbostadshus. I tätorterna erbjuds lägenheter i markplan med mindre trädgård.

Telefon: 070-640 39 80
E-post: info@skarskogfastigheter.se
Hemsida: www.skarskogfastigheter.se


Indian Förvaltning
Bestånd bestående av lägenheter, parhus och villor. Bostäderna är i storlek från 1 till 5 rum och kök. Många av fastigheterna har egen trädgård och parkeringsplatser för de boende. Hör av dig till Indian Förvaltning om du är intresserad av boende hos hyresvärden.

Adress: Kyrkebyns Gård, Arvika
Telefon: 0570-809 95
E-post: ab.indian@telia.com
Hemsida: www.indianforvaltning.com