1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Arvika

Sök lediga lägenheter i Arvika

Vi är en webbtjänst som visar lediga lägenheter från hyresvärdarna i Arvika samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du alla hyresvärdar som söker nya hyresgäster till lediga lägenheter i Arvika.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Undersköterska fyra rum o kök
Sökes: Förstahand | 85 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Arvika Fastigheter
Ägs av Arvika kommun och är ett allmännyttigt bostadsbolag med cirka 3 000 hyreslägenheter i egna beståndet, vilket gör Arvika Fastigheter till största hyresvärden i kommunen. Nu söks nya hyresgäster till 9 lägenheter som kan sökas via hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Arvika


Erikssons Fastighetsförvaltning
Privat hyresvärd med lägenheter på flera adresser i Arvika. Utöver bostäder finns i beståndet även lokaler för olika verksamheter. Lägenheterna är belägna i centrala Arvika. Du är välkommen att kontakta fastighetsägaren om du söker bostad i Arvika.

Adress: Hagens Gård, Arvika
Telefon: 070-660 23 75
E-post: info@anno1969.se
Hemsida: www.anno1969.se


Lennart Johansson Fastigheter
Erbjuder stora möjligheter för dig att hitta bostad med närmare 600 lägenheter, merparten i Arvika. I beståndet finns vanliga hyresrätter och marklägenehter. En lägenhetsansökan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida om du söker lägenhet i Arvika.

Adress: Thermiavägen 2, Arvika
Telefon: 0570-175 00
E-post: info@ljfastigheter.com
Hemsida: www.ljfastigheter.com


Lundbergs
Lundbergs är en privat hyresvärd som förvaltar fastigheter runt om i landet. Lägenheter erbjuds till Arvikabor i tio fastigheter i staden. Bostäderna hittas bland annat längs Kyrkogatan och Parkgatan, med gångavstånd till stadskärnan.

Adress: Östra Torggatan 2, Arvika
Telefon: 0570-383 80
E-post: arvika@lundbergs.se
Hemsida: www.lundbergs.se


Skärskog Fastigheter
Skärskog Fastigheter äger och förvaltar nio attraktiva fastigheter i Arvika och tätorterna Mangskog samt Gunnarskog. Lägenheterna i Arvika är centralt belägna och återfinns i mindre flerbostadshus. I tätorterna erbjuds lägenheter i markplan med mindre trädgård.

Telefon: 070-640 39 80
E-post: info@skarskogfastigheter.se
Hemsida: www.skarskogfastigheter.se


Indian Förvaltning
Bestånd bestående av lägenheter, parhus och villor. Bostäderna är i storlek från 1 till 5 rum och kök. Många av fastigheterna har egen trädgård och parkeringsplatser för de boende. Hör av dig till Indian Förvaltning om du är intresserad av boende hos hyresvärden.

Adress: Kyrkebyns Gård, Arvika
Telefon: 0570-809 95
E-post: ab.indian@telia.com
Hemsida: www.indianforvaltning.com