1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Askersund

Sök lediga lägenheter i Askersund

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Askersund. Du kan fritt söka bland de 10 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Askersund.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Askersundsbostäder
Askersunds största hyresvärd med 945 lägenheter för uthyrning. Hyresvärden håller på att färdigställa ett nytt bostadsprojekt med ombyggnation av gamla Norrbergaskolan till nya moderna bostadslägenheter. Askersundsbostäder tillämpar bostadskö för sökande.Privata hyresvärdar i Askersund


ComContact Fastigheter
Privat hyresvärd med bestånd i Askersund. Beståndet består av en fastighet centralt i Askersund med 7 lägenheter. Lägenheterna är från 40 kvm till 84 kvm. Om du är intresserad av en lägenhet är du välkommen att söka via vår hemsida.

Telefon: 070-764 71 84
E-post: info@comcontact.se
Hemsida: www.comcontact.se


3GGG Invest
Familjeägd hyresvärd som förvaltar cirka 100 lägenheter i Askersund. För hyresgäster finns möjlighet att hyra garageplatser. På hyresvärdens hemsida kan du registrera dig i deras bostadskö. För att räknas som aktivt sökande behöver du uppdatera din ansökan var 45e dag.

Hemsida: www.3ggginvest.se


Bo Rätt i Askersund Fastigheter
I lilla orten Åsbro, strax utanför Askersund, har hyresvärden nybyggda marklägenheter. Samtliga lägenheter är utrustade med fiber. Skriv ett e-mail om du vill ställa dig i kö hos Bo Rätt i Askersund Fastigheter.

Telefon: 0582-505 05
E-post: info@bra-fastigheter.se
Hemsida: www.bra-fastigheter.se


Sundsbron
Sundsbrons hyresfastigheter ligger ett stenkast från hamnen och torget i Askersund längsmed Storgatan. För att ställa dig i Sundsbrons bostadskö skickar du ett e-mail till hyresvärden. Sundsbron tar ut en anmälningsavgift till sin bostadskö som återbetalas när du fått bostad.

Telefon: 0583-510 70
E-post: info@sundsbron
Hemsida: www.sundsbron.se


PGs Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med bostadsfastigheter i stadsdelen Gustavslund i centrala Askersund. Lediga lägenheter läggs ut för ansökan på PGs Fastigheter hemsida. Hyresvärden strävar efter att kunna lösa eventuella problem snabbt för sina hyresgäster.

Telefon:  0702-48 05 72
Hemsida: www.pgsfastigheter.se


HSB Askersund
Spritt över 3 bostadsområden i Askersund äger HSB 116 hyresrätter. I lägenhetsbeståndet finns bostäder i storlek från 1 till 3 rum och kök. Från samtliga lägenheter är det gångavstånd till hamnen och Vättern.

Telefon: 010-442 40 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland