1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Avesta

Sök lediga lägenheter i Avesta

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Avesta. Du kan fritt söka bland de 26 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Avesta.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Gamla Byn
Det kommunala bostadsbolaget i Avesta med ett lägenhetsbestånd på 1027 hyresrätter. Gamla Byn ägs av Avesta kommun. Utöver bostäder har hyresvärden även ett lokalbestånd i kommunen. Lägenheterna finns i områdena Avetsa, Gamla byn, Skogsbo och Krylbo.Privata hyresvärdar i Avesta


NSW Fastigheter
Det privata fastighetsbolaget NSW Fastigheter tillhandahåller ett lägenhetsbestånd i Avesta. De har 23 lägenheter på en adress i centrala staden. Lägenheterna är 1-3 RoK. I fastigheten används förnyelsebar el. Parkeringsplatser och liten lekplats finns i anslutning till fastigheten.

Hemsida: www.nswfastigheter.se


SBB
SBB är en av flera privata hyresvärdar i Avesta. De tillhandahåller lägenheter på flera centrala adresser i staden. Lägenheterna är fräscha och har nära till kommunikationer. På hyresvärdens hemsida listas lediga lägenheter men intresseanmälan görs på HomeQ.se.

Adress: Eriksgatan 26C, Avesta
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.avesta@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Gruvstaden
Gruvstaden är en privat hyresvärd med litet bestånd i Avesta. På Järnvägsgatan 20 finns ett fyravåningshus med lägenheter på 1-4 RoK. Balkong finns i samtliga lägenheter och fastigheten är utrustad med hiss. Intresseanmälan fylls i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 023-207 77
E-post: home@gruvstaden.se
Hemsida: www.gruvstaden.se


Fastighetsmästaren
Fastighetsmästaren förvaltar centrala hyresrätter i Avesta. På tre adresser erbjuds lägenheter i storlek 1-3 rum och kök. Fastigheterna är belägna i fina områden, erbjuder parkering för dig som har bil och närhet till service.

Adress: Garmakaregatan 31 A, Avesta
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Sundh Fastigheter
Den privata hyresvärden Sundh Fastigheter har ett bestånd i Avesta som uppgår till 44 lägenheter i två fastigheter. Lägenheterna är centralt belägna i Avesta. Intresseanmälan skickas in via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0226-528 30
E-post: avesta@sundhfastigheter.se
Hemsida: www.sundhfastigheter.se


Avesta investa
Förvaltar affärslokaler och hyreslägenheter i Avesta. Fastigheterna är belägna centralt på orten eller precis vid Dalälven. Flera av fastigheterna är mindre och består av ett fåtal lägenheter. Hyresvärden använder ingen kölista utan du ombeds kontakta dem om du söker bostad.

Adress: Kungsgatan 6, Avesta
Telefon: 0226-32 20 32
E-post: fastighet@investa.nu
Hemsida: www.investa.nu