1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Avesta

Bevaka lediga lägenheter i Avesta

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Avesta samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Avesta. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Vill byta 3rok till en 4rok
Sökes: Första- & andrahand | 85 m2 | Maxhyra 13000 kr

Pensionär söker en hyreslägenhet i Avesta eller Skogsbo
Sökes: Förstahand | 25 m2

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Avestas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Gamla Byn
Det kommunala bostadsbolaget i Avesta med ett lägenhetsbestånd på 1027 hyresrätter. Gamla Byn ägs av Avesta kommun. Utöver bostäder har hyresvärden även ett lokalbestånd i kommunen. Lägenheterna finns i områdena Avetsa, Gamla byn, Skogsbo och Krylbo.Privata hyresvärdar i Avesta


NSW Fastigheter
Det privata fastighetsbolaget NSW Fastigheter tillhandahåller ett lägenhetsbestånd i Avesta. De har 23 lägenheter på en adress i centrala staden. Lägenheterna är 1-3 RoK. I fastigheten används förnyelsebar el. Parkeringsplatser och liten lekplats finns i anslutning till fastigheten.

Hemsida: www.nswfastigheter.se


SBB
SBB är en av flera privata hyresvärdar i Avesta. De tillhandahåller lägenheter på flera centrala adresser i staden. Lägenheterna är fräscha och har nära till kommunikationer. På hyresvärdens hemsida listas lediga lägenheter men intresseanmälan görs på HomeQ.se.

Adress: Eriksgatan 26C, Avesta
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.avesta@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se


Gruvstaden
Gruvstaden är en privat hyresvärd med litet bestånd i Avesta. På Järnvägsgatan 20 finns ett fyravåningshus med lägenheter på 1-4 RoK. Balkong finns i samtliga lägenheter och fastigheten är utrustad med hiss. Intresseanmälan fylls i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 023-207 77
E-post: home@gruvstaden.se
Hemsida: www.gruvstaden.se


Fastighetsmästaren
Fastighetsmästaren förvaltar centrala hyresrätter i Avesta. På tre adresser erbjuds lägenheter i storlek 1-3 rum och kök. Fastigheterna är belägna i fina områden, erbjuder parkering för dig som har bil och närhet till service.

Adress: Garmakaregatan 31 A, Avesta
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Sundh Fastigheter
Den privata hyresvärden Sundh Fastigheter har ett bestånd i Avesta som uppgår till 44 lägenheter i två fastigheter. Lägenheterna är centralt belägna i Avesta. Intresseanmälan skickas in via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0226-528 30
E-post: avesta@sundhfastigheter.se
Hemsida: www.sundhfastigheter.se


Avesta investa
Hyresvärden Avesta Investa äger 20 lägenheter med absolut högsta kvalitet i centrala Avesta. Lägenheternas standard är lika hög eller högre än motsvarande bostadsrätter. Ring eller skicka ett e-mail om du vill anmäla ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Kungsgatan 6, Avesta
Telefon: 0226-32 20 32
E-post: fastighet@investa.nu
Hemsida: www.investa.nu