1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Avesta

Sök lediga lägenheter i Avesta

I Avesta finns 7 lediga lägenheter hos det kommunala bostadsbolaget. Via oss når du som söker bostad även stadens samtliga privata hyresvärd där du kan ställa dig i bostadskö. Vårt mål är att alla som söker boende i Avesta snabbt skall kunna hitta en lägenhet i ett område som passar dem.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Gamla Byn
Hos den kommunala hyresvärden Gamla Byn finns 2 lediga lägenheter. Gamla Byn är en av Avestas allra största hyresvärdar med ett fastighetsbestånd som omfattar 999 hyresrätter. Du behöver registrera dig som bostadssökande innan du ansöker om boende.
Privata hyresvärdar i Avesta


Bolunden
En av Avestas riktigt stora privata hyresvärdar. I centrala Avesta har man ett stort lägenhetskomplex med 296 hyresrätter. Samtliga lägenheter har balkong eller, om de ligger på markplan, egen uteplats. I närområdet till fastigheten ligger flera grönomåden.

Adress: Eriksgatan 26 C, Avesta
Telefon: 0226-120 00
E-post: annalena@bolunden.se
Hemsida: www.bolunden.se


Fastighetsmästaren
Privat hyresvärd med fokus på Dalarnas län. Centralt i Avesta på Garmakaregatan och Axel Johnsons väg har man lägenheter i storlek 1-3 rum och kök. Man tar i snitt in några nya hyresgäster varje månad.

Adress: Garmakaregatan 31 A, Avesta
Telefon: 0980-125 25
E-post: info@fastighetsmastaren.com
Hemsida: www.fastighetsmastaren.com


Fastighetsbolaget Kornet
I Avesta har den lilla fastighetsbolaget Kornet lägenheter för uthyrning på Markusgatan. För att ansöka om bostad behöver du fylla i deras intresseformulär där du anger dina kontaktuppgifter. Om du lämnar en ansökan kan Kornet komma att ta kontakt med dig om man får en ledig lägenhet.

Telefon: 076-814 37 56
E-post: info@kornetab.se
Hemsida: www.kornetab.se


Sundh Fastigheter
Sundh Fastigheter är en av de stora privata hyresvärdarna i Avesta med ett fastighetsbestånd som omfattar 370 hyreslägenheter. Utöver hyreslägenheter äger man också Alvestas största köpcentrum. Varje månad tar man in ett par nya hyresgäster.

Adress: Kungsgatan 2, Avesta
Telefon: 0226-52830
E-post: info@sundhfastigheter.se
Hemsida: www.sundhfastigheter.se


Avesta investa
Hyresvärden Avesta Investa äger 20 lägenheter med absolut högsta kvalitet i centrala Avesta. Lägenheternas standard är lika hög eller högre än motsvarande bostadsrätter. Ring eller skicka ett e-mail om du vill anmäla ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Kungsgatan 6, Avesta
Telefon: 0226-32 20 32
E-post: fastighet@investa.nu
Hemsida: www.investa.nu


Sydfastgruppen
Som fastighetsförvaltare ansvarar Sydfastgruppen ofta för att förmedla lägenheter i Avesta till nya hyresgäster. Får man in en ledig lägenhet tar man kontakt med de bostadssökande som inlämnat en intresseanmälan för att få hyra bostad. För att bli hyresgäst krävs att du har en stabil inkomst.

Telefon: 08-120 130 00
E-post: henrik@sydfastgruppen.se
Hemsida: www.sydfastgruppen.se


Stripåsen
Stripåsen är en av de mindre hyresvärdarna i Avesta med ett 20-tal lägenheter för uthyrning och även lokaler lämpade för butiks- eller kontorsyta. Om du är intresserad av att hyra en lägenhet kan du ringa till Stripåsen och anmäla ditt intresse för bostad.

Adress: Markusgatan 9, Avesta
Telefon: 0226-80806
E-post: stripasen@hotmail.com
Hemsida: www.stripasen.se